iagouaros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Περνάω το cinderella man και το madagaskar με το decrypter σε μορφή ifo, χωρίς πρόβλημα, αλλά μόλις πάω να βάλω τις ταινίες στο input file του autogk 2.26 stable μου βγάζει παράθυρο σφάλματος των windows. To παράθυρο λέει για το vstrip_ifo.exe ότι αντιμετώπισε πρόβλημα, πατάω don't send και μετά μου βγάζει το autogk ένα παραθυράκι error parsing IFO file και κλείνει. Δεν φταίει το autogk γιατί όλες τις υπόλοιπες ταινίες μου τις κάνει κανονικά. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ.......
zavlakas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Αυτες οι δυο ταινιες εχουν προστασια RipGuard... Δοκιμασε να τις περασεις στον σκληρο σου με τον τροπο που αναφερεται εδω... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1024387&postcount=136 ...και μετα να τις ανοιξεις στο AutoGK...
iagouaros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Για να τις περάσω στο autogk πρέπει να τις περάσω σαν ifo (με το dvd decrypter), για να τις κάνω μετά xvid που θέλω. Ο τρόπος που μου προτείνεις τις περνάει σαν file, άρα δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.
zavlakas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Το ΑutoGK, στις τελευταιες εκδοσεις, κανει IFO parsing.... Δεν χρειαζεται να κανεις rip σε IFO mode... Aπλα επιλεγεις ως input, το IFO της ταινιας...
iagouaros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή για να καταλάβω, κάνω τη διαδικασία που μου πρότεινες, και μετά ανοίγω το autogk και βρίσκω το ifo της ταινίας το περνάω στο input κι όλα καλά;
zavlakas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ναι.... Πριν απο λιγο το δοκιμασα με το Cinderella man.... Μετα την επεξεργασια με το FixVTS, ανοιγεις το AutoGK και του δινεις input το VTS_01_0.IFO.... Ριξε και μια ματια στο tutorial... http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=Tutorial
iagouaros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Σ'ευχαριστώ zavlakas, όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά. Περιμένω να συμπιεστεί τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.