ksts_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 καλησπερα. εχω φτιαξει μια δοκιμαστικη ιστοσελιδα κ την εχω σηκωσει απο το δικο μου pc.Tην βλεπω οταν πληκτρολογω localhost.κατεβασα κ το dyndns updater γιατι μπαινω με dialup oμωσ δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι δεν γνωριζω πωσ γινεται.μπορει κανεισ να βοηθησει η αν μπορω καπου να βρω πληροφοριεσ?ευχαριστω πολυ!
Legionnaire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ όμως λογικά λειτουργεί όπως το noIP.info και άλλα τέτοια συστήματα για dynamic DNS. Η λογική είναι η εξής: επιλέγεις ένα domain του στυλ mydomain.no-ip.info ή mydomain.dyndns.com και κατεβάζεις ένα προγραμματάκι στον υπολογιστή σου (για σένα μάλλον το dyndns updater). Αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. κάθε 1 λεπτό) επικοινωνεί με το site της εταιρίας και τους λέει την τρέχουσα IP σου. Αυτοί λοιπόν ενημέρωνουν το domain που έχεις επιλέξει ώστε όταν κάποιος το χρησιμοποιήσει (π.χ. http://mydomain.dyndns.com) να γίνεται αυτόματα η μετάφραση στην τρέχουσα διεύθυνσή σου και άρα θα βλέπει το site σου.
tzoykas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Το έχω να δουλεύει και είναι πολύ βολικό. Πρέπει να κάνεις registration στη σελίδα τους και να διαλέξεις ένα web address το οποίο θα συνδέει την IP σου με το όνομα αυτό. Εγκαθιστάς και το updater στο σύστημά σου, δίνεις τα login info και αυτό με τη σειρά του κάνει monitor την IP σου και όποτε αλλάζει ενημερώνει τον server τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.