Λαλάκης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Επιτέλους έβαλα dsl και αντί να την χαίρομαι μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Έχω ένα router jetspeed 520 και το συνδέω σε usb στον έναν υπολογιστή και σε lan στον άλλο.Όταν βάζω το ένα απο τα δύο καλώδια που έχω για δίκτυο δεν γίνεται τπτ.Δεν ανάβει καν η ένδειξη usb sto modem.Αυτό γίνεται και στους δύο υπολογιστές με 2 διαφορετικές κάρτες usb.Οk λεω θα φταίει το καλώδιο.Συνδέω το καλώδιο στην onbard κάρτα δικτύου και δουλεύει κανονικότατα.Το κακό είναι ότι αυτόν τον υπολογιστή θέλω να τον συνδέσω σε usb.Όταν συνδέω το άλλο καλώδιο που έχω στις κάρτες δικτύου αυτές αναγνωρίζουν το modem κανονικά.Το κακό είναι ότι αυτό το καλώδιο δεν είναι τόσο μακρύ όσο χρειάζεται.Αυτό το καλώδιο που δεν παίζει είναι κανονικό καλώδιο δικτύου.Λέτε το άλλο να είναι crossover και να είνια εκεί η διαφορά και αν ναι γιατί στην onboard κάρτα δικτύου παίζει?Παιδιά help γιατί δεν αντέχω άλλο.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 η πιο καλη λύση είναι να πάρεις ένα switch και να το συνδέσεις στα pc.από κει και πέρα με ένα cross Καλώδιο θα συνδέσεις και το router στο switch.δίνεις Ip αν θες στα pc Και dns και είσαι έτοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.