Προς το περιεχόμενο

Koufo email apo HOL...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon paidia,opws kai polloi apo esas eixa energopoihsei thn 3mhnh dwrean syndesh ths HOL pou edine to RAM.Fysiologika h syndromh auth elhge stis 20 Ianouriou,alla epeidh eixa diavasei apo arketous oti de thn kovoune amesws den anhsyxhsa.Omws stis 29 eixa ta gene8lia mou kai shmera eida sta junk mail mou ena mail apo HOL sto opoio mou elegan:

Agapite sundromiti icecut,

H Hellas On Line sas euxetai xronia polla kai sas dinei dwro

5 imeres dwrean prosbasis sto diktuo.

Etsi, i li3i tis sundromis sas metaferetai apo

15-Oct-2006, se Friday, 20 October 2006, 23:59:59

Ti egine re paidia?na anhsyxhsw?H vlakeia einai oti molis agorasa forthnet 6 mhnes 3+3!Exei tyxei se kanenan allo?

Δημοσ.

Paidia pragmatika to thlefwniko kentro ths hol einai gia klammata!Tespa,epeita apo polles wres kai apo polla sas syndeoume me to tade tmhma mou eipane,oti logw enos dikou tous sfalmatos oles oi syndeseis exoune parei atypa mia parathsh,etsi 8a vlepw kanonika selides kai 3afnika mia mera 8a kopei h syndesh k ola kala.To mail auto hr8e apo la8os kai etsi h istoria elave telos!

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο και εδώ ως προς τη σύνδεση! Είχα βάλει τη τρίμηνη από ram σε pstn γραμμή. Τώρα έχω adsl (με forthnet) και διαβάζοντας το μήνυμα του hurin λέω δεν κάνω μία δοκιμή, υποτίθεται ότι η τρίμηνη έληξε 5 Ιανουαρίου, ε λοιπόν δουλεύει! Αυτή τη στιγμή από αυτή στέλνω το μήνυμα...

Δημοσ.

Same here!!Κι εμένα κανονικά έπρεπε να είχε λήξει..Κάποιο διάστημα βέβαια πρίν κάποιες μέρες έκανε το εξής κουλό : Συνδεόταν κανονικά στο νετ, όλα όμορφα κι ωραία, αλλά δεν άνοιγε τίποτα.Ούτε σελίδες ούτε τίποτα, ενώ έμπαινε κανονικά στο νετ..Μετά από 2-3 μέρες όμως ξανάπαιζε κανονικά (βέβαια σε τακτά χρονικά διαστήματα με πετάει offline, κάτι που κατα την διάρκεια των "κανονικών" 3 μηνών δε συνέβαινε..)

Δημοσ.

sas parathetw kai to keimeno loipon:

Εδώ φαίνονται τα στοιχεία σας. Το Τμήμα Συνδρομών της Hellas On Line θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά μόνο στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό σας.

Πληροφορίες όπως το φύλο σας, η ηλικία σας και το επάγγελμά σας, μας επιτρέπουν να προβλέπουμε τα ενδιαφέροντά σας και να δημιουργούμε υπηρεσίες για να ικανοποιήσουν τις δικές σας ανάγκες.

θα σας κάνει ένα... δώρο την ημέρα των γενεθλίων σας. Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα αλλάξετε πατώντας εδώ Ανδρας

ΦΟΙΤΗΤΗΣ

Δημοσ.
paidia einai apoluta fusiologiko,an exete thn giorth sas h ta genethlia sas einai stous orous ths HOL na sas kanei apo 1 dwro,diavaste tous orous kai tha deite...

Εμένα στη γιορτή μου γιατί δεν μου έκαναν κανένα δώρο; Και δεν έχω τη δωρεάν σύνδεση του RAM, κανονική 12-μηνη έχω.

Δημοσ.
eixes dhlwsei ta pragmatika sou stoixeia?

Μπορείς να δηλώσεις και ψεύτικα στοιχεία; Αφου για να κάνεις την αίτηση σου ζητάνε στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας, ποιος ο λόγος να τα αλλάξεις μετά;

Δημοσ.

Επειδή ειχα χρονια συνδρομη HOL μην ανησυχεις.

Πραγματικά σου κανει δωρο πάντα στα γενέθλια καποιες μερες δωρεαν.

Καλό να θα ηταν (αν δεν το εχουν κανει) και αλλοι internet provider να κανουν το ιδιο δωρο!!

Σου δινει την αισθηση του οτι να που σε "θυμηθηκα!!!!"

Δημοσ.
Επειδή ειχα χρονια συνδρομη HOL μην ανησυχεις.

Πραγματικά σου κανει δωρο πάντα στα γενέθλια καποιες μερες δωρεαν.

Καλό να θα ηταν (αν δεν το εχουν κανει) και αλλοι internet provider να κανουν το ιδιο δωρο!!

Σου δινει την αισθηση του οτι να που σε "θυμηθηκα!!!!"

Kai h vodafone to kanei. Thn hmera twn genethliwn moy moy edwsan 20 sms dwrean se kartokinhto cu kai 50 mms sth sundesh(7 xronia exw th sundesh, prwth xronia mou esteilan kai dwro).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...