dj_a.c Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορώ να ανοίξω καμία εικόνα .bitmap . Διορθώνεται ;Λοιπόν αποθηκεύω τις εικόνες που ζωγραφίζω στη ζωγραφική αλλά μετά δεν μπορώ να τις ανοίξω.Βασικά έχω ένα γενικότερο πρόβλημα με τις εικόνες.Ωστόσο πάω στις εικόνες μου και πατάω ''προβολή ως παρουσίασης'' και τίποτα .Παρακαλώ βοήθεια
Kosmag Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 αν έχεις XP πάτα πάνω στο αρχείο της εικόνας δεξι κλικ και open with.. (άνοιγμα με...) και μετά από το παράθυρο που σου βγάζει διάλεξε κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει εικόνες (π.χ. Picture and Fax viewer). Τσέκαρε την επιλογή που έχει κάτω "Always use the selected program to open this type of file" κσι πάτα οκ. Τώρα, αν θέλεις να διορθώσεις μαζικά την προεπισκόπιση όλων των τύπων αρχείων εγκατέστησε κανένα image viewer...
dj_a.c Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 αν έχεις XP πάτα πάνω στο αρχείο της εικόνας δεξι κλικ και open with.. (άνοιγμα με...) και μετά από το παράθυρο που σου βγάζει διάλεξε κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει εικόνες (π.χ. Picture and Fax viewer). Τσέκαρε την επιλογή που έχει κάτω "Always use the selected program to open this type of file" κσι πάτα οκ. Τώρα, αν θέλεις να διορθώσεις μαζικά την προεπισκόπιση όλων των τύπων αρχείων εγκατέστησε κανένα image viewer... Βασικά το έκανα με τη ζωγραφική γιατί με microsoft photo editor δεν γίνεται !!!Α ποιον image viewer προτείνεις .... ;
subdee Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 εγώ προτείνω Irfanview αν είσαι στα Windows. μακράν το καλύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.