Προς το περιεχόμενο

Ιος που επηρεαζει το dvd-rom??

m@trix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε εχω ενα προβλημα.Εχω ενα δικτυο με 2 pc και οπως λεει και ο τίτλος εχω ενα προβλημα με τα dvd.

Eνω ολα δουλευαν κανονικα μια μερα το 1ο pc σταματισε να διαβαζει τα dvd ενω τα cd τα διαβαζει και τα τρεχει κανονικα.

Ενω και το αλλο το pc δεν ειχε κανενα προβλημα και δουλευε κανονικα μετα παρατηρησα οτι και στον αλλο συμβαινει ακριβως το ιδιο και μαλιστα μερικες φορες ''παγωνει'' οταν βαζω καποιο dvd ειτε ταινια ειτε data.

Εχθες εφερε ενας φιλος το laptop του αφου ανταλαξαμε καποια αρχεια βαλαμε ενα dvd και τιποτα . αφου δοκιμασα διαφορα dvd τα οποια σε κλασσικη συσκευη παιζουν, στο laptop τιποτα.

Επειδη εχω dsl, υπαρχει περιπτωση να εχω καποιον ιο ο οποιος να υπηρεαζει το dvd??

αλλιως τι αλλο προβλημα μπορει να ειναι?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Na sou ephreazei ta DVD to 8ewrw ligo periergo, na sou ephreazei omws to read/write access einai pio pi8ano. Psakse sto google gia paromoia symptwmata kai kane ena registry clean me kapoio aksiopisto programma. Paizeri na sou exei tropopoihsei parametrous sth registry twn mhxanhmatwn sou gia to I/O access twn drives. Epishs gia na mhna kaneis ki alla PC filwn sou peiramatozwa, kane ena format kai ksanaperna windows xwrisn a vlepei diktyo h' allous diskous kai 8a diapistwseis kai monos sou th drastikothta kai thn yparksh h' mh tou iou ;)

Δημοσ.

an egkatesthses prosfata kapoio programma opos nero pou ephreazei tous drivers isos ekei ofeiletai to problhma eidika an alla3es ekdosh h phges apo ena se kapoio allo. uparxei ena tool pou ka8arizei tous peritous drivers apo to drive leptomereies urio to proi!

Δημοσ.

εχω κανει clean με το Norton registry fix αυτο που λες ακουγετε πιο λογικο αλλα πως θα το λυσω δεν γινεται να κανω format γιατι 200gb σκληρο θα τα χασω κανενας με παρομοιο προβλημα??? κανενα προγραμμα δεν εχω κανει εγκατασταση σε κανενα πισι προσφατα οσο για το search θα το κανω απλα αν το εχει ξανασυντισει κανενας θα ηταν πιο ευκολο. Λογικα αν ειναι καπιοις ιος που επηρεαζει το I/O access twn drives καποιος θα τον εχει ξανασυναντισει εκτος και αν ειμαι ο πρωτος. ...

Ευχαριστω

Δημοσ.
Ενω και το αλλο το pc δεν ειχε κανενα προβλημα και δουλευε κανονικα μετα παρατηρησα οτι και στον αλλο συμβαινει ακριβως το ιδιο και μαλιστα μερικες φορες ''παγωνει'' οταν βαζω καποιο dvd ειτε ταινια ειτε data.

Kane tote format ston deytero... 3 PC prosvlh8hkan. Apo kapou prepei na ksekinhseis gia na deis kapoio fws ;)

Δημοσ.

το format δεν ειναι παντα η λυση. Τα 300 gb στο συνολο των 2 σκληρων τι θα τα κανω.data διαβαζει το ενα το pc ταινιες και Video δεν παιζουν. τα antivirus γιατι δεν το βρισκουν???

Δημοσ.

Opws hdh eipw8hke, mporei na einai registry value change. Gi ayto ta antivirus isws na mh to entopizoun. De kserw ti allo na sou pw, den mporw na se voh8hsw peraiterw, oute na se symvouleysw na kratas backup giati panta ginontai straves. Ayta einai pragmata aytonohta. Kai se osa den yparxei lysh, yparxei panta h "Formatia" me8odos ;)

Δημοσ.

Λοιπόν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα αλλά εμένα μόνο το Nec δεν διάβαζε έγραφε. Τα win έβγαζαν κάποιο μύνημα προβλήματος στην registry και κανένα πρόγραμμα ελέγχου δεν έβρισκε τίποτε. Πώς λύθηκε.

1)Αποσυνδέθηκαν όλες οι IDE devices. (έχω sata σκληρό)

2)Έγινε απεγκατάσταση των drivers του IDE controller.

3)Μετά επανεγκατάσταση χωρίς τις IDE επάνω

4)σύνδεση των drives και όλα καλά.

Πριν γίνουν αυτά έγιναν και εγκατάσταση νέων firmware αλλά τίποτε δεν δούλεψε σωστά και πάλι. Σαν καμμένο και τρελαμμένο με λαμπάκια να αναβοσβήνουν έκανε το Nec.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...