Liquid Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Παιδια,αν μπορειτε βοηθηστε λιγο γιατι δεν θα τη βγαλω καθαρη.<BR> Εχω καποια δειγματα *.wav αποθηκευμενα και καποια στιγμη τα WIN98 δεν μπορουν να μου τα αναπαραγαγουν και μου βγαζουν το μηνυμα "division by zero".<BR> Βαζω και τη δισκετα απο οπου το εχω περασει στο σκληρο και απο οπου το επαιζε κανονικα,και παλι τα ιδια...<BR> Γιατι ολα αυτα?
tiger3000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 TO BUG EINAI STA WIN 98 H STO PROGRAMMA POY PAIZEIS TA WAV.<BR>DOKIMASE ALLO PLAYER KAI AN SOY BGAZEI TO IDIO PROBLHMA MALLON FTAINE TA WINDOWS SOY.(ISWS EPANEGKATASTASH NA EINAI H LYSH)<BR>DOKIMASES SE ALLO YPOLOGISTH NA TA PAIJEIS???
Liquid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Ο player που χρησιμοποιω ειναι WINAMP.<BR>Βαζω το δειγμα και στο αλλο μου PC,παλι με WINAMP και παλι τα ιδια.<BR> Με τον player των Win το παιζει κανονικα απο οτι ειδα.<BR> Αυτο που με παραξενευει ειναι γιατι το πιανει στα καλα καθουμενα,ενω επαιζε κανονικα...
MoUCLAs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2001 TA MP3 STA PAIZEI....????<BR>POIA EKDOSH WINAMP EXEIS???<P>KANE ENA REINSTALL TOY WINAMP....THN TELEUTAIA EKDOSH.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.