Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Όλοι οι άσχετοι που βλέπανε την εκπομπή νομίζανε οτι πρόκειται για κάτι μαγικό. Είναι ενα τεστ που πήρε δημοσιότητα λόγω των δημωσίων σχέσεων κάποιου καθηγητή, και λόγω του οτι μηχανογραφήθηκε. Έχει κάτι να πει, αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι το τρομερό. Άλλωστε δεν έχω γενικά τους ψυχολόγους σε υπόληψη
sikaztarek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ti ora ton eixe?Me toso pou asxoliomaste me ta pc exoume ksexasei thn tv :-P Παίζει καμία κάρτα tvtuner για να είμαστε καλυμένοι;
sikaztarek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Βασικά το πρόγραμμα θα είναι καλό/αντιπροσωπευτικό αναλόγως με το ποιος το έχει φτιάξει. Και όχι ο προγραμματιστής/ οι προγραμματιστές αλλά το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που πρέπει να υποστηρίζει τέτοιου είδους επιχειρήματα. Χρειάζονται ψυχολόγοι και επιστήμονες της συμβουλευτικής για τέτοιου είδους "δημιουργίες". Και δεν είναι και ασήμαντο θέμα. Μάλλον πιο σημαντικό είναι από το "πόσα τρώνε αυτοί που πάντα έτρωγαν και ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι". Την εκπομπή δεν την είδα δυστυχώς οπότε δεν μπορώ να εκφράσω ολοκληρωμένη άποψη.
MrTryANalyzer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 To programma auto to exei ftiaxei ena palikari 20-21 xronon en onomati "vasilakis" an 8imamai kala.. Of course vevaia me boitheia pollon analiton kai ma8imatikon ..
polidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Mou fenete idate tin ekpompi alla den katalavate tipota. Loipon to zitoumeno stin ekpompi den itan to programa afto kathafto kai pos egine kai me pia glosa kai poso kostise. To thema tis ekpompis itane ta dikeomata tou programatos pou ta diekdikousan 2 kathigites. Diladi ypirxe ena oloidio sxedon programa pou o enas elege oti to ekana protos ego kai itane doulia xronon(pano apo 10)(p@p@ria leo ego)kai apoteloundan apo 100.000 grames kodika. Kai o alos elege oti to programa to ekana protos ego kai itane kopoi enos minos kai apoteloundan apo 1.000 grames kodika. Tespa opios ide tin ekpompi tha katalave oti to programa itane ena psixologiko test me erotapandiseis pou akoma kai enas protoetis fititis pliroforikis to kanei se mia vdomada. Apo do na simperanete me ti idous kathigites exoume na kanoume(Touvla genikos) pou diekdikoun dikastikos me agoges ena programa gia ta mpaza. Pandos o Makis arxise na pefti meta to paradikastiko kai asxolite me themata pou kai o idios variete na ta parousiazei.
mandate Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Mou fenete idate tin ekpompi alla den katalavate tipota...Pandos o Makis arxise na pefti meta to paradikastiko kai asxolite me themata pou kai o idios variete na ta parousiazei. συγγνώμη αν είμαι off topic αλλά πολλοί έχουμε φάει στη μούρη τον τριαντα-τισαράντα-τιεξήντα έχασες το βραδυνό ύπνο για μία ανούσια μάχη που τελικά σου άφησε απορίες ποίος έκανε τι ποίος αντέγραψε ποιον?ίσως να βγει και τρίτος να διεκδικήσει το πρόγραμμα ?
polidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 συγγνώμη αν είμαι off topic αλλά πολλοί έχουμε φάει στη μούρη τον τριαντα-τισαράντα-τιεξήντα έχασες το βραδυνό ύπνο για μία ανούσια μάχη που τελικά σου άφησε απορίες ποίος έκανε τι ποίος αντέγαψε ποιον?ίσως να βγει και τρίτος να διεκδικήσει το πρόγραμμα ? Ara esi den to exases ton ypno sou kai den tin ides tin ekpompi aplos paratirises tin patata to programa. Den exasa ton ypno mou dioti douleva kai erixna kai ligo mati kai afti stin ekpompi. Telika exeis dikio itane anousia oli i ekpompi alla ego den exasa tipota aloste to vradi mou ton perasa dimiourgika. Tespa aplos ithela na toniso oti to thema tis ekpompis den itane to programa afto kathafto? ala ta dikeomata tou.
oxydam Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Συγνωμη παιδια αλλα το θεμα δεν ηταν ποιανου ειναι και θα ειναι το προγραμμα αλλα οτι Καθηγητες πανεπιστημιου εμπορευονται ενα προϊον το οποιο μπορει να το αναπτυξανε με πορους ($$$$$$) του πανεπιστημιου και με εργαλεια του (γνωσεις, μαθητες)... και υπαρχει και νομος που λεει οτι οι καθηγητες δεν μπορουν να εχουν επιχειρησεις και να πουλανε προϊοντα που εχουν σχεση με την δουλεια τους (δεν μπορουν να εχουν εταιριες γενικοτερα), γι αυτο και μεταβιβαζουν τα παντα σε κοντινους η συγγενεις... Οι Καθηγητες οπως και οι γιατροι θα επρεπε να αποτελουν λειτουργημα και οχι να τσακονονται μεταξυ τους για τισ παρανομες δραστηριοτητες που εχουν... το ωραιο ειναι οτι το συστημα μας ειναι τοσο σαπιο, που βγαινουν κιολας να διεκδικησουν το δικιο τους στην τηλεοραση οταν ασκουν παρανομη εμπορικη δραστηριοτητα... το προβλημα δεν το εχουμε οτε εμεις.. μονο οι αλλοι
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 το τεστ το είχα κάνει και εγώ.. Να σας πώ την αλήθεια καταλάβαινα κάθε φορά τι συμπέρασμα θα εβγαζε απο κάθε ερώτηση και κατα κάποιον τρόπο χειραγωγούσα το αποτέλεσμα άθελα μου, χωρίς τελικά να μπορεί αυτό να μου πεί κάτι το ουσιώδες.. Δεν αξίζει... Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο (και χαίρομαι που κάποιοι ασχολιούνται με την ουσία του τεστ που είναι το αν κάνει καλά τη δουλειά του κι όχι σε ποιανού την τσέπη θα καταλήξουν τα φράγκα από τα δικαιώματα χρήσης!!!). Οι ερωτήσεις παρα είναι φανερές και καθοδηγητικές. (είμαι ψυχολόγος και με απογοήτευσε το τεστ αν και θα μου ήταν βολικό, ειδικά μετά τη δημοσιότητα που πήρε, να το χρησιμοποιήσω). Όσο για το λόγο που ο Μάκης έκανε τέτοια εκπομπή, είναι γιατί ο ένας εκ των δύο εμπλεκομένων είναι ο "φίλος" του και γνωστό πολιτικό πρόσωπο Θ. Κατσανέβας. Εκτός πάλι κι αν πιστεύετε ότι ο Μάκης δεν ακολουθεί τη γραμμή του αφεντικού του, αλλά είναι ελεύθερος να πολεμά το κακό και τη διαφθορά και να προασπίζει τα δίκαια της ελληνικής κοινωνίας (όλε!).
gfilippas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Όσο για το λόγο που ο Μάκης έκανε τέτοια εκπομπή' date=' είναι γιατί ο ένας εκ των δύο εμπλεκομένων είναι ο "φίλος" του και γνωστό πολιτικό πρόσωπο Θ. Κατσανέβας. Εκτός πάλι κι αν πιστεύετε ότι ο Μάκης δεν ακολουθεί τη γραμμή του αφεντικού του, αλλά είναι ελεύθερος να πολεμά το κακό και τη διαφθορά και να προασπίζει τα δίκαια της ελληνικής κοινωνίας (όλε!).[/quote'] Αυτό ακριβώς κατάλαβα και εγώ από την εκπομπή. Το πρόγραμμα αυτό δεν τον έννοιαζε καθόλου το Μάκη. Ούτε τα πνευματικά δικαιώματα κλπ. Η αλήθεια μάλλον είναι αυτή που είπε ο δικηγόρος του Κατσανέβα. Οτι την ερχόμενη εβδομάδα γίνεται η δίκη περί εξύβρισης του Κατσανέβα στον Ζούγκλα. Και του την βγήκε αλλιώς ο Μάκης. Αυτό το παιδί όσο καλά ξεκίνησε τόσο γίνεται ο χειροτερότερος.
Isle Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Με την ευκαιρια: Με εκνευριζουν οι καθηγητες πανεπιστημιου πληροφορικης, για καποιους αγνωστους λογους κανουν τους υπολογιστες βαρετους.
nikosdimos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει αυτό το τέστ πουθενά στο ίντερνετ ή μόνο στα σχολεία;
getty Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κλασσική εκπομπή 30φυλλόπουλου πιάνει μια βλακεία το κάνει μέγα θέμα και μετά αρχίζει τις γενικεύσεις. Την άλλη μέρα όλοι συζητάνε τη βλακεία του 30φυλλόπουλου. Δεν έχω καταφέρει να δω ολόκληρη εκπομπή (εκνευρίζομαι απ τη λογική του ρεπορτάζ του και τη γενικότερη (φασιστική αρκετές φορές) λογική προσέγγισης των θεμάτων μαζί με διαλεχτό ακροατήριο του). Πάντως οφείλω να παραδεκτώ ότι ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τη "δουλειά" του (εννοώ τη showbiz όχι τη δημοσιογραφία).
polidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Κλασσική εκπομπή 30φυλλόπουλου πιάνει μια βλακεία το κάνει μέγα θέμα και μετά αρχίζει τις γενικεύσεις. Την άλλη μέρα όλοι συζητάνε τη βλακεία του 30φυλλόπουλου. Δεν έχω καταφέρει να δω ολόκληρη εκπομπή (εκνευρίζομαι απ τη λογική του ρεπορτάζ του και τη γενικότερη (φασιστική αρκετές φορές) λογική προσέγγισης των θεμάτων μαζί με διαλεχτό ακροατήριο του). Πάντως οφείλω να παραδεκτώ ότι ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τη "δουλειά" του (εννοώ τη showbiz όχι τη δημοσιογραφία). Den einai o monadikos file mou. Pane oi kaloi dimosiografoi pou kitousane kai skivane sta provlimata tou aplou kosmou pethanane. Tora minane mono apovrasmata pou pane me ta nera ton afendikon tous kai apo ousia miden pianoun kapia themata xeftilismena kai ta kanoune mega thema kai kitane na kanoune kamia kali metagrafi me kala sinvolea kai paxilous misthous. Oloi pleon einai tetiou idous dimosiografoi.Etsi einai i dimosiografia simera.Vlepe ta politeloi spitia tous kai ta politeli aftokinita tous kai meta tha katalaveis ti pezete.
gfilippas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Den einai o monadikos file mou.Pane oi kaloi dimosiografoi pou kitousane kai skivane sta provlimata tou aplou kosmou pethanane. Tora minane mono apovrasmata pou pane me ta nera ton afendikon tous kai apo ousia miden pianoun kapia themata xeftilismena kai ta kanoune mega thema kai kitane na kanoune kamia kali metagrafi me kala sinvolea kai paxilous misthous. Oloi pleon einai tetiou idous dimosiografoi.Etsi einai i dimosiografia simera.Vlepe ta politeloi spitia tous kai ta politeli aftokinita tous kai meta tha katalaveis ti pezete. Μόνο που για τους υπόλοιπους (δεν χρειάζονται ονόματα) λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίναν τι κάνουν και πόσο γελοίοι είναι. Αυτοί δεν νομίζω ότι ήταν επικίνδυνοι. Αυτός είναι ο επικίνδυνος και συγχρόνως ο φασιστικότερος όλων. Με τον επαναστάτη και "αριστερό" Ρομπέν τον δασών Μάκη, αρκετός κόσμος έχει φάει παραμύθι. Και έχει αναγάγει σε επιστήμη το πως θα αντιμετωπίσει όποιον πάει να πει έστω και το παραμικρό που είναι αντίθετο με τα ρεπορτάζ του. Μαζί με το υπέροχο πάνελ του όπως προειπώθηκε. Στα αλήθεια προτιμώ το πάνελ της Στεφανίδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.