Προς το περιεχόμενο

Τριανταφυλλοπουλος και METRON TEST

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδατε χτες τον Κιτρινο Τυπο?

Τι εχετε να πειτε?

Το προγραμμα ηταν ενα τεστ επαγγελματικου προσανατολισμου, ερωταπαντησεις.

Κατα την γνωμη μου δεν θα επρεπε να γινεται τοσος μπελας για ενα τετοιο προγραμμα, δηλαδη απο οτι ειδα αυτο μπορει να το φτιαξει ο οποιοσδηποτε προγραμματιστης με visual basic και εδω ασχολουνται καθηγητες πανεπιστημιου.

Βεβαια υπεθεσα οτι ολη η γνωση κρυβεται στις ερωτησεις αλλα απο οτι ειδα ηταν ερωτησεις τυπου "θα σας αρεσε να κανετε αυτο?", "να δουλευτε με αυτον?" κτλ.

Λοιπον, γιατι για αυτο το "πραγμα" πληρωναν 80Ε για να το χρησιμοποιησουν οι μαθητες?Γιατι δεν το εδιναν σε ολα τα σχολεια?

Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το προγραμμα αυτο δεν το εχει φτιαξει αυτος ο μλκας που βγηκε στην κρυφη καμερα, ποιος προγραμματιστης θα επαιρνε 80Ε καθε φορα που θα χρησιμουποιουσε καποιος ενα προγραμμα που φτιαχνει καποιος σε μιση ωρα?(καλα, για να σκεφτεις τις ερωτησεις θελει καμποσο καιρο παντως)Μου φαινεται βρομερο.

Αλλα αποτι ειπαν το προγραμμα ηταν 1000 χιλιες(?!) γραμμες κωδικα, οι 300 περιπου πανε στις ερωτησεις, αν υποθεσουμε οτι βαζουν μια γραμμη για την καθε ερωτηση, εκτος αν ο προγραμματιστης ειναι τελειος ασχετος.

Μου αρεσε επισης η "ατακα" του δημοσιογραφου που καθοταν διπλα στον Τριανταφυλλοπουλο οταν ο καθηγητης πανεπιστημιου ελεγε πως το τεστ ηταν δικο του, ηταν ο πατερας του, και αυτο το παιδι του.(καπως ετσι ηταν):

Εδω εμεις εχουμε ενα κρατος με τα παιδια μας που πρεπει να διαλεξουν ενα επαγγελμα, να προσανατολιστουν, και δεν λεω για το παιδι του κ.καθηγητη...

Παντως γενικο συμπερασμα:

Οι δημοσιογραφοι, το κρατος κτλ δεν εχουν ιδεα απο πληροφορικη.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι εγινε?

Κανεις δεν ειδε Τριανταφυλλοπουλο?

Ολοι πηγαμε για υπνο νωρις χτες?

για δώσε και άλλες πληροφορίες
Δημοσ.

Εγω εφτιαξα το ποστ με το σκεπτικο οτι θα το διαβασει αυτος που ειδε την εκπομπη...

Συγνωμη.Λαθος μου.Παντως δεν την ειδαν πολλοι απο οτι βλεπω.

Δημοσ.

eida thn ekpomph toy trianafylopoyloy, epishs exo kanei to sygekrimeno test san mathiths.

san programma pantos den leei tipota sth domh, ena poly aplo programma einai. oi erothseis omos fantazomai einai anamhxh psyxologias plhroforikhs iatrikhs klp. fantazomai oi perissoteres grammes kodika einai gia thn ekdosh apotelesmaton.

sto apotelesma den soy leei apla se poio epagelma teineis alla kai diafora alla se sxesh me thn prosopikothta soy. episihs moy ekane entyposh oti den soy elege kata proseggish alla dhthem me akrhveia (px 33% gatros 100% plhroforikh). oxi mono ayto soy evgaze kai pososto alhtheias stis apanthseis poy edoses, les kai xerei tis apanthseis poy soy teriazoyn apo prin alla se rotaei mono kai mono gia na vgalei to pososto alhtheias

Δημοσ.

το τεστ το είχα κάνει και εγώ.. Να σας πώ την αλήθεια καταλάβαινα κάθε φορά τι συμπέρασμα θα εβγαζε απο κάθε ερώτηση και κατα κάποιον τρόπο χειραγωγούσα το αποτέλεσμα άθελα μου, χωρίς τελικά να μπορεί αυτό να μου πεί κάτι το ουσιώδες.. Δεν αξίζει...

Δημοσ.

χεχε, δεν ειναι τυχαιο που το πρωτο προγραμμα τεχνιτης νοημοσυνης, η ελιζα προσομοιωνε ενα ψηφιακο ψυχολογο και μαλιστα ξεγελουσε στ'αληθεια αυτους που κανανε τσατ μαζι της. Τελικα, πραγματι μπορει ενας ψυχολογος να σου λεει μπουρδες και εσυ να μη παρεις χαμπαρι (οχι οτι δεν υπαρχουν καλοι)......

Δημοσ.

Την είδα και εγώ (όσο άντεξα). Γιατί κάθησε ο Ζούγκλας και ασχολήθηκε με αυτήν την παπαριά δεν κατάλαβα. Όταν ασχολείσαι με παραδικαστικά εκκλησιαστικά κλπ δεν νομίζω ότι μπορείς να ασχοληθείς με μια χαζομάρα που την διεκδικούν κάποιοι. Μήπως να ασχοληθεί με το ποιανού ήταν το τραγούδι της γιουροβίζιον;

Δημοσ.

egw re paidia ena exw na parathrisw.thn ekpompi den thn eida kai den mporw na ekferw apopsi alla ayto pou mou ekane entipwsi einai oti to "diakrisis spoudwn" exei to idio megethos me to nero6.ti exoun grapsei pia auta ta palikaria????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...