Προς το περιεχόμενο

Screen Resolution on ubuntu (Monitor off)

ktgeorge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην έκδοση 5.10 του ubuntu, μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα (που στην 5.04 δε το έκανε).

Εκκινώντας το σύστημα και έχωντας κλειστό το monitor, γυρνάει σε resolution 640x480, χωρίς να έχω την δυνατότητα από το menu να το αλλάξω, και να πρέπει να κάνω reboot με το monitor ανοιχτό για να δω ξανά μεγαλύτερη ανάλυση.

Αυτό θέλω να το κάνω για να μπορώ να το δουλέψω απομακρυσμένα με vnc αλλά σε μια ανθρώπινη ανάλυση.

Δοκίμασα να πειράξω το xorg.conf και να αφήσω μόνο μεγάλες αναλύσεις (σβήνωντας τις μικρές) αλλά τίποτα.

Εχει κανείς καμιά ιδέα?

Δημοσ.

με vnc νομίζω ότι η ανάλυση ρυθμίζεται απο τον απομακρυσμένο υπολογιστή και ότι δεν παίζει ρόλο το xorg.conf το οποίο αναφέρεται μόνο στη δικιά σου οθόνη. ας το επαληθεύσει κάποιος αυτό.

Δημοσ.

Και να γινόταν αυτό, θα γινόταν μόνο να κατέβεις ανάλυση και όχι σε μεγαλύτερη ανάλυση άπό ότι υποστηρίζει το σύστημα. Το έχει ξανασυναντήσει κανεις αυτό το πρόβλημα που αναφέρω?

Δημοσ.

Και να γινόταν αυτό, θα γινόταν μόνο να κατέβεις ανάλυση και όχι σε μεγαλύτερη ανάλυση άπό ότι υποστηρίζει το σύστημα. Το έχει ξανασυναντήσει κανεις αυτό το πρόβλημα που αναφέρω?

Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...