stuxk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν παιδιά πάνω που είχα καταλήξει σε αυτήν την mobo και χαιρόμουνα που συνδυάζει και SATA 2 και NForce4 και κάρτα γραφικών (δεν ειμα απαιτητικός σε αυτόν τον τομέα) σε τοσο καλή τιμή (περίπου 80 Ευρώ) παρατηρώ ότι έχει μόνο 2 pci slots !!!!!!! Φτου γκαντεμια !!!!!! Λοιπον εγώ έχω μία pinacle pctv pro και μία Kworld DVB (για δορυφορική TV). Επίσης όμως έχω και μία Audigy 2. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει αν πάρω την Motherboard αυτή να βγεί μία κάρτα σε αχρηστεία! Τώρα όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή θα είναι η Audigy αφόσον η mobo έχει κάρτα ήχου. Το θέμα είναι όμως οτι η onboard κάρτα ήχου θα είναι καλύτερη από την Audigy 2 ????? Θα μου κακοφανεί πολύ να έχω συνηθήσει με την Audigy και μετά να πέσω σε κάτι χειρότερο στον ήχο. (π.χ να ακούω παρεμβολές από ανεμιστηράκια και τέτοια, πράγματα τα οποία τώρα δεν ακούγονται). Να πώ ότι η onboard κάρτα της asrock είναι Realtek ALC850 7.1channel AC'97 audio codec
dimitris74 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 i karta ixou einai gia ton loutso an eisai apaititikos. exo tin dual sata 2 pou exei to idio tsipaki kai einai xalia mias kai eixa prin audigy 2. ego simvivastika kai edosa tin karta ixou i mitriki ayti den ksero an to eides alla einai microATX
stuxk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Aυτό πειράζει ? Δεν θα μπαίνει στο κουτί μου ?
dimitris74 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Aυτό πειράζει ? Δεν θα μπαίνει στο κουτί μου ? tha mpainei, alloste einai mikroteri i mitriki, apla exei 2 slot gia mnimes kai genika einai poly mazemeni mitriki.
gorgio1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 re pedia eimai me tin karta ixou tis mitrikis (Realtek AC 97) kai an kai katoxos mias Audigy (kai egw apo simvivasmo) den mporw na po oti apogoiteftika...Les na etixa kalo chip ixou mitrikis?
Tetix Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Εξ' άλλου δεν είναι και λογικό να εξισώνουμε μια κάρτα που την πουλάνε στο εμπόριο με μια on-board. dimitris74, η μόνη λύση είναι συμβιβασμός... Εμένα μου κάνει με το παραπάνω μιας και περισσότερο ακούω από ακουστικά!
stuxk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 tha mpainei, alloste einai mikroteri i mitriki, apla exei 2 slot gia mnimes kai genika einai poly mazemeni mitriki. Φίλε Δημήτρη η συγκεκριμένη έχει 4 DIMMs slots ! Α και κάτι άλλο. Στο FSB Speed λέει : " Supports FSB 1000MHz (2.0GT/s) " Το (2.0GT/s) τι είναι ? Για έναν AMD ATHLON 64 3700+ που έχει Τεχνολογία HyperTransport που επιτρέπει συχνότητα επικοινωνίας μέχρι 2000ΜHz Full duplex και εύρος 32/64bit θα υποστιρίζει αυτήν την ταχύτητα ? Guys Thanks a Lot !!!
dimitris74 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Εξ' άλλου δεν είναι και λογικό να εξισώνουμε μια κάρτα που την πουλάνε στο εμπόριο με μια on-board. dimitris74, η μόνη λύση είναι συμβιβασμός... Εμένα μου κάνει με το παραπάνω μιας και περισσότερο ακούω από ακουστικά! den eipa kati diaforetiko, apla etixe stin periptosi pou piga apo audigy 2 se onboard, mou ekane entiposi o ixos eidika se dvd mias kai exo kati apla 5.1 ixeia tis creative. to oti tha kaneis tin douleia sou tha tin kaneis.
georgeadams Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Α και κάτι άλλο. Στο FSB Speed λέει : " Supports FSB 1000MHz (2.0GT/s) " Το (2.0GT/s) τι είναι ? Για έναν AMD ATHLON 64 3700+ που έχει Τεχνολογία HyperTransport που επιτρέπει συχνότητα επικοινωνίας μέχρι 2000ΜHz Full duplex και εύρος 32/64bit θα υποστιρίζει αυτήν την ταχύτητα ? Ναι, μην ανυσηχείς.
EKTELESTES Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 na pw k egw oti i onboard ths asrock einai 1 xaroula k gia games k gia ola ( yposthrizei k eax 3.0 , katholou asxhma ^^
George! Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 na pw k egw oti i onboard ths asrock einai 1 xaroula k gia games k gia ola ( yposthrizei k eax 3.0 , katholou asxhma ^^ To EAX δεν είναι πατέντα της creative που υπάρχει μόνο στις κάρτες της ίδιας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.