blueviper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Κάν' τους μήνυση για κακή παροχή υπηρεσιών στους πειρατές...!
sno0py Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 hehehe:D lol Tespa den skeftomai na allaksw antivirus re guys apla prospathw na dw ti sumvainei k mhn exei ginei tpt koulo K epishs na shmeiwsw oti F-secure ekane kathe 2 meres updating An allaza antivirus tha phgaina stous Rwsous k oxi kapou allou;) Alla m'aresei polu to F-secure gt einai polu elafru Opoios mporei na vohthsei na nai kala:)
blueviper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Το Nod32 είναι πανάλαφρο, αλλά όπως είπα δε χρειάζεται ακόμα να αλλάξεις τίποτα. Κάνε ένα on-line scan (δωρεάν είναι) να τσεκάρεις τουλάχιστον πως δεν πάσχεις από κάτι που ενδεχομένως στο απενεργοποίησε. Ή (αν και δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη τακτική) βάλε το Nod32 trial, κατέβασε τα definitions, ρίξε ένα scan και στη συνέχεια απεγκατέστησέ το αν είναι όλα καλά (αν κι εγώ θα σου πρότεινα να το αφήσεις). Το trial είναι ολοκληρωμένο, για να μην ανησυχείς για τον όρο και για ένα μήνα ενεργότατο.
sno0py Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Re c blueviper otan paw gia scan on-line mou vgazei to ekshs: Internet Explorer 4+ is required for the Online Scanner to work. Click here to download the latest version of Internet Explorer.
blueviper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Χρησιμοποίησε IE για αυτήν την περίπτωση...δεν κινδυνεύεις...το BitDefender (SoftWin) είναι από τα καλύτερα του είδους. Πρέπει να εγκαταστήσει ένα activex control όπως συμβαίνει συνήθως.
sno0py Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Kala epeidh paw gia zzzZZZzz:D tha dw ektenestera thn katastash aurio An kapoios exei F-secure k exei zhsei kati analogo na mou pei ti eixe paixtei.. tnx kalhnuxta:)
wert Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Re c blueviper otan paw gia scan on-line mou vgazei to ekshs:Internet Explorer 4+ is required for the Online Scanner to work. Click here to download the latest version of Internet Explorer. Στο λέει αυτό εντάξει. Εσύ τι χρησιμοποιείς ; Δεν μας είπες. Για να έχεις τίποτα παλιότερο το αποκλείω. Αν πηγαίνεις με άλλον browser τότε μάλλον σωστά στο βγάζει. Εγώ πάντος είχα προσπαθήσει με suse 9.3 live με τον ff να κάνω update στην microsoft. Μου ζήτησε έτσι απλά ΙΕ. Ακόμα απορώ. !!!!!! Αν είχα δηλαδή ΙΕ θα μου έκανε και update ; :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.