petesoulis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Το σύστημα είναι Gigabyte K8NF9, A64 3700, 1,5GB RAM, 80GB IDE με μια Audigy Live και XP SP2. Κάποια στιγμή πριν καιρό (δε θυμάμαι τι μπορεί να έκανα ή εγκατέστησα) το PC βουβάθηκε εντελώς. Συγκεκριμένα στο Control Panel > Sounds and audio devices μου βγάζει "No audio device". Στο My computer > properties > hardware > device manager > properties > sound, video and game controllers > creative sb audigy > properties > creative audigy audio processor (WDM) > λέει "Status: Driver is enabled but has not been started". Το ίδιο και στο Midi devices and instruments και στο Mixer Devices. Εχω δοκιμάσει ως τώρα: 1) Πλήρης απεγκατάσταση / επανεγκατάσταση drivers 2) Χρήση προηγούμενων drivers 3) Αλλαγή PCI slot 4) Από μια έρευνα που έκανα στο google κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα εκαναν enable το service "Windows audio" από My computer (δεξί κλικ) > manage > services and applications > services αλλά στη δική μου περίπτωση είναι ήδη enabled. 5) Απεγκατάσταση της Audigy και χρήση της on board κάρτας ήχου με εγκατάσταση των σχετικών drivers. Και διάφορες άλλες αλχημείες που δεν τις θυμάμαι τώρα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα: :evil:ΜΟΥΓΚΑ:evil: και :evil:NO AUDIO DEVICE:evil: Τι γίνεται ρε παιδιά, θα ξαναμιλήσει το παιδί?
billpeppas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Βλέπω ότι ήδη έχεις κάνει ένα γερό troubleshooting. Μετά από όλα αυτά δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι το hardware σου. Άρα παίζει η κλασική περίπτωση τα OpenSkataWindows XP να τα έφαγαν τα ψωμιά τους, και να θέλουν το κλασικό clean install για να συνέλθουν.
petesoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 "Όποιος ψάχνει, βρίσκει" λέει ο λαός, άρα κάτι ξέρει αυτός... Η λύση αντιγραμμένη από το annoyances.org (για κάποιο λόγο είχε σβηστεί το plug and play software device enumerator και έπρεπε να επανεγκατασταθεί): copy machine.inf from %windir%\inf to a temp dir remove line 20: ExcludeFromSelect=* add new hardware have disk (select the temp dir with the modified machine.inf) and install the plug and play software enumerator swenum.sys is found in system32\drivers streamci.dll is found in system32 or they can be found on your windows disk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.