wgibson Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 ποια απο τις δυο πιστευετε σαν ταινια οτι ειναι πιο πιστη ασχετα αν η μια βγηκε κατευθειαν για dvd και αλλη blockbuster εγω ειμαι υπερ της πρωτης
CHRIS_MALL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 symfwnw re paixth...makran kalyteri h prwti
NiTroGen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μιλάμε σοβαρά; Η πρώτη είναι άθλια! Η δεύτερη είναι απλά μια ακριβότερη παραγωγή. Καμία δεν είναι πιστή στο έπος του Ομήρου. Κατά τη γνώμη μου: 1/10 στην πρώτη, 4/10 στην δεύτερη. ΥΓ: Στο Helen of Troy έριξα πολύ γέλιο στη σκηνή θανάτου του "καραφλού" Αχιλλέα. Βέλος στη φτέρνα και πέθανε λες και τον πέτυχαν με ούζι!!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 kamia sugrisi,sovara tora plaka kaneis etsi?Ti sxesi exoun oi duo tenies?
^BOOMBOOM Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Η ταινία Troy μπορεί να μην είνια τυπικά πιστή στο έπος αλλα έχει κρατήσει όλη την ουσία του μύθου αλλα και της ιστορίας, απλώς επέλεξε (σωστά κατα τη γνώμη μου) να αφήσει απ'έξω το υπερφυσικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.