Προς το περιεχόμενο

Afelis erotisi gia A64

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι.

Μπορείς είτε να τρέχεις κανονικά 32BIT λειτουργικά ( όπως τα κλασικά Windows XP ) είτε x64 εκδόσεις ( όπως τα Windows XP x64 , Linux x64 distrib, κλπ )

Δημοσ.

Τα Windows XP x64 έχουν μεγάλα προβλήματα ασυμβατότητας με πάρα πολλές σημερινές 32BIT εφαρμογές, πάρα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα με τα games...και ανεπαρκής κάλυψη σε θέμα drivers από τις εταιρίες.

Θα έλεγα μέχρι τα Vista x64...μείνετε με τα Windows XP SP2

Δημοσ.

mmm poios o logos tote na pas se 64bit cpu an ekseresei to gegonos oti pleon athlon 32bit den iparxoun stin agora?

epipleon vgikane kainourgioi drivers gia dual core kai 64 bit cpu, poso autoi mporoun na ekmetaleutoun ton epeksergasti otan to API e.g Direct X i kai Open GL paramenei se 32bit kodika?

telika poio to 8etiko ton 64bit cpu?poso mallon ton dipirinon otan den iparxei support apo to OS?

Δημοσ.
mmm poios o logos tote na pas se 64bit cpu an ekseresei to gegonos oti pleon athlon 32bit den iparxoun stin agora?

epipleon vgikane kainourgioi drivers gia dual core kai 64 bit cpu' date=' poso autoi mporoun na ekmetaleutoun ton epeksergasti otan to API e.g Direct X i kai Open GL paramenei se 32bit kodika?

telika poio to 8etiko ton 64bit cpu?poso mallon ton dipirinon otan den iparxei support apo to OS?[/quote']

Τα πήρες σβάρνα και τα σκότωσες όλα.

Α) Ο Athlon XP ( αυτός ο athlon που λες 32bit ) είναι υποδεέστερος σε ταχύτητα από τους AMD Athlon 64 / Opteron / Athlon 64 FX διότι οι τελευταίοι έχουν αρκετές βελτιώσεις, υλικές ( σχεδιαστικές να πω καλύτερα ) και σε σετ εντολών.

Δεν είναι τα x64 που σου δίνουν την παραπάνω ταχύτητα.

Β) Τα Windows: 2000 Professional & όλα τα Windows 2000 Server, Windows XP Professional & Home, Windows 2003 Series υποστηρίζουν δυπύρηνους και διπλο-επεξεργαστικά ( SMP ) συστήματα πλήρως ( άσχετο αν δεν κάνουν καλό Process Aff. & Load Balancing ) και ότι οι εφαρμογές που πραγματικά αξιοποιούνε όλους τους επεξεργαστές του συστήματος είναι λίγες [ αλλά υπάρχουν κέρδη ].

Γ) Στα x64 θα δείς βελτίωση επιδώσεων ( εντάξει, δεν θα γίνει το γιούγκο πόρσε, αλλά θα πάει σε Mazda :P ), αλλά όπως είπα τα Windows XP Pro x64 είναι γτπ...περίμενε την τελική των Vista.

Δ) Θα υπάρξουν και άλλες βελτιώσεις και υποστήριξη για SMP ( Dual CPU, x CPU, DualCore CPU ) συστήματα και στα games του σύντομου μέλλοντος :)

[ p.s. και το Quake III Arena υποστηρίζει SMP :D ]

Δημοσ.

Εγώ τρέχω τα X64 και είναι μια χαρά, μόνο η κάρτα TV δεν παίζει (drivers) ενώ έχω πλέον όλα τα προγράμματα που θέλω αφού βγήκαν και τα Deamon tools πριν από λίγο καιρό. Τα παιχνίδια που έχω παίζουν όλα και νομίζω οτι δύσκολα θα βρεις game να μην παίζει. Τα winX64 είναι σαφώς ταχύτερα από τα 32 bit και αυτό το λέω μετά από αρκετή εμπειρία και με τα δύο συστήματα επιπλέον έχουν και λιγότερους ιούς.

Δημοσ.
Εγώ τρέχω τα X64 και είναι μια χαρά, μόνο η κάρτα TV δεν παίζει (drivers) ενώ έχω πλέον όλα τα προγράμματα που θέλω αφού βγήκαν και τα Deamon tools πριν από λίγο καιρό. Τα παιχνίδια που έχω παίζουν όλα και νομίζω οτι δύσκολα θα βρεις game να μην παίζει. Τα winX64 είναι σαφώς ταχύτερα από τα 32 bit και αυτό το λέω μετά από αρκετή εμπειρία και με τα δύο συστήματα επιπλέον έχουν και λιγότερους ιούς.

Θες να σου ξεθάψω τα link που έβαλα εγώ και το CDRinfo με τα προγράμματα και games που δοκιμάσαμε και δεν έπαιζαν ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...