Προς το περιεχόμενο

[OFF TOPIC] Game: Βρες το τραγούδι!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πίστευα (και εν μέρει συνεχίζω να πιστεύω), οτι το forum αυτό φιλοξενεί στις τάξεις του μερικά παιδιά, τα οποία όχι μόνο ξέρουν απο "ξένη" μουσική, αλλά τα οποία και ψάχνονται γενικώς, μιας και ενώ η εποχή μας παρέχει πολλές δυνατότητες πληροφόρησης, διαθέτει ελάχιστους δίαυλους επικοινωνίας για να μάθεις πράγματα για τη μουσική του σήμερα αλλά κυρίως για τη μουσική του χτες.

Με έκπληξη διαπιστώνω όμως (με αφορμή την τελευταία ερώτηση του Μιχάλη), οτι ενώ κάποιοι απο εσάς μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις τις οποίες απο μόνος μου δεν θα μπορούσα να απαντήσω ούτε σε δυο ζωές, οχι μόνο αδυνατούν να απαντήσουν σε φαινομενικά εύκολες ερωτήσεις αλλά δεν μπαίνουν ούτε καν στη διαδικασία του παιχνιδιού (είτε πιθανολογώντας, είτε ζητώντας επιπρόσθετες πληροφορίες).

Εν προκειμένω δεν μιλάμε μόνο για ένα τραγούδι το οποίο παίχτηκε αρκετά απο τα pop ραδιόφωνα της Αθήνας το 2004 και 2005 αλλά και για ένα τραγούδι το οποίο μπορείς να μαντέψεις σχετικά εύκολα απο τα hint.

Πόσοι απο εσάς μπορείτε να μου αναφέρετε πάνω απο τρείς γερμανίδες τραγουδίστριες; Και απο αυτές τις 3 (το πολύ), πόσες μπορεί να έχουν κάνει ντουέτο με αγγλίδα τραγουδίστρια. Εγώ έκανα κάτι πολύ απλό. Μπήκα στο καλύτερο γερμανόγλωσσο forum / chart του κόσμου και χτύπησα το όνομα της πρώτης γερμανίδας τραγουδίστριας το οποίο μου ήρθε στο μυαλό

http://swisscharts.com/search.asp?search=nena&cat=s

Για να το επιβεβαιώσω, μπήκα και στο καλύτερο site / forum για διεθνή chart και χτύπησα το όνομά της τραγουδίστριας με τη λέξη duet

http://top40-charts.com/search/index.php?string=nena+duet&submit=search

Δεν είναι λοιπόν μόνο το οτι μιλάμε για την πιό γνωστή γερμανίδα τραγουδίστρια (τουλάχιστον) της δεκαετίας του 80 και την πιο γνωστή βρετανίδα (τουλάχιστον) της ίδιας δεκαετίας. Αυτό πια είναι δευτερεύον. Μιλάμε για την αγάπη και κυρίως για το πάθος για το παιχνίδι, την οποία εγώ προσωπικά δεν εισπράττω απο την πλειοψηφία των παιχτών.

Χαρείτε το παιχνίδι και το παιχνίδι θα σας ανταμείψει. Δείτε όλους αυτούς που δεν χάρηκαν το παιχνίδι και που έχουν καταντήσει αυτοί σήμερα (να κάνουν πρόγραμμα στον RSO τον Classic και τον Heart της Θεσσαλονίκης). Παίξτε, πάρτε ρίσκα, χάστε, κερδίστε αλλά πανω απο όλα ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Σας ευχαριστώ που με ανεχθήκατε....

Δημοσ.
Πίστευα (και εν μέρει συνεχίζω να πιστεύω)' date=' οτι το forum αυτό φιλοξενεί στις τάξεις του μερικά παιδιά, τα οποία όχι μόνο ξέρουν απο "ξένη" μουσική, αλλά τα οποία και ψάχνονται γενικώς, μιας και ενώ η εποχή μας παρέχει πολλές δυνατότητες πληροφόρησης, διαθέτει ελάχιστους δίαυλους επικοινωνίας για να μάθεις πράγματα για τη μουσική του σήμερα αλλά κυρίως για τη μουσική του χτες.

Με έκπληξη διαπιστώνω όμως (με αφορμή την τελευταία ερώτηση του Μιχάλη), οτι ενώ κάποιοι απο εσάς μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις τις οποίες απο μόνος μου δεν θα μπορούσα να απαντήσω ούτε σε δυο ζωές, οχι μόνο αδυνατούν να απαντήσουν σε φαινομενικά εύκολες ερωτήσεις αλλά δεν μπαίνουν ούτε καν στη διαδικασία του παιχνιδιού (είτε πιθανολογώντας, είτε ζητώντας επιπρόσθετες πληροφορίες).

Εν προκειμένω δεν μιλάμε μόνο για ένα τραγούδι το οποίο παίχτηκε αρκετά απο τα pop ραδιόφωνα της Αθήνας το 2004 και 2005 αλλά και για ένα τραγούδι το οποίο μπορείς να μαντέψεις σχετικά εύκολα απο τα hint.

Πόσοι απο εσάς μπορείτε να μου αναφέρετε πάνω απο τρείς γερμανίδες τραγουδίστριες; Και απο αυτές τις 3 (το πολύ), πόσες μπορεί να έχουν κάνει ντουέτο με αγγλίδα τραγουδίστρια. Εγώ έκανα κάτι πολύ απλό. Μπήκα στο καλύτερο γερμανόγλωσσο forum / chart του κόσμου και χτύπησα το όνομα της πρώτης γερμανίδας τραγουδίστριας το οποίο μου ήρθε στο μυαλό

http://swisscharts.com/search.asp?search=nena&cat=s

Για να το επιβεβαιώσω, μπήκα και στο καλύτερο site / forum για διεθνή chart και χτύπησα το όνομά της τραγουδίστριας με τη λέξη duet

http://top40-charts.com/search/index.php?string=nena+duet&submit=search

Δεν είναι λοιπόν μόνο το οτι μιλάμε για την πιό γνωστή γερμανίδα τραγουδίστρια (τουλάχιστον) της δεκαετίας του 80 και την πιο γνωστή βρετανίδα (τουλάχιστον) της ίδιας δεκαετίας. Αυτό πια είναι δευτερεύον. Μιλάμε για την αγάπη και κυρίως για το πάθος για το παιχνίδι, την οποία εγώ προσωπικά δεν εισπράττω απο την πλειοψηφία των παιχτών.

Χαρείτε το παιχνίδι και το παιχνίδι θα σας ανταμείψει. Δείτε όλους αυτούς που δεν χάρηκαν το παιχνίδι και που έχουν καταντήσει αυτοί σήμερα (να κάνουν πρόγραμμα στον RSO τον Classic και τον Heart της Θεσσαλονίκης). Παίξτε, πάρτε ρίσκα, χάστε, κερδίστε αλλά πανω απο όλα ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Σας ευχαριστώ που με ανεχθήκατε....

OOOOOOOH! GOD!!!!

Είχαμε τον mixalakis απο την μία, τώρα έχουμε και αυτόν εδώ... :roll:

Τους βασιλιάδες του show off... :roll:

Γιατί ρε παιδιά μας το κάνετε αυτό? Τι σας κάναμε? :( :( :( :(

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!!!

btw, ποιός σου είπε πως έχουν όλοι πάντα την όρεξη να παίξουν?

Πώς την έχουν δεί μερικοί ρε gmt... :roll:

• Super Moderators
Δημοσ.
Δυο γρίφοι για σένα Edgar (όταν βρείς χρόνο και ...ελεύθερο χέρι)

Π.Μ.Ε.!-Ν. Β. (τραγούδι)

Δ.Μ.Χ.Ρ.Ν.!-Χ. Κ. (80's classic)

Η ειρωνία και η μαγκιά βλέπω ότι περισσεύουν ΚΑΙ εδώ. Αναμεμειγμένα' date=' αυτή τη φορά, με ένα στυλάκι "είμαι εγώ κι άλλος κανένας". Σιγά ρε μάγκα την εξάτμιση, θα θαμπώσεις το λουστρίνι, όπως είχε πει και κάποιος παλαιότερα, σε ανάλογη περίπτωση.

Τα "Πόσο μαλάκας είσαι" και "Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα" σου επιστρέφονται παραχρήμα. Τέτοιες απρόκλητες επιθέσεις σε όποιον αμφισβητεί την... "αυθεντία" σου δεν γίνονται ανεκτές εδώ.

Αφού λοιπόν σου αρέσουν τα αινίγματα, πάρε κι ένα γρίφο από εμένα, αφιερωμένο εξαιρετικά: RTFM. Διάβασε με προσοχή και μετά αναλογίσου τα πεπραγμένα σου και την μέχρι τώρα πορεία σου στο παρόν forum.

:evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...