billypan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Καλησπεριζω τους συνforumιτες μου και θα ηθελα να τους θεσω μια απορια μου....Εχω ρυθμισει το desktop pc μου ωστε να μπορω να μπαινω σε αυτο με remote desktop ειτε απο τον φορητο μου ειτε απο αλλο pc οσο καιρο δεν θα βρισκομαι σπιτι μου (το pc einai anoixto 24/7) Ολες οι ρυθμισεις εχουν γινει σωστα και δοκιμασμενα λειτουργουν. Μολις ομως εβαλα στο desktop pc το zone alarm επαψε να λειτουργει το remote desktop.Προφανως αυτο ειναι που εμποδιζει την συνδεση μεταξυ των δυο υπολογιστων .Σιγουρα θα πρεπει να ρυθμισω το ΖΑ ωστε να αφησει καποια ports ανοιχτα για το remote desktop.Ξερει καποιος να μου πει (οσο πιο αναλυτικα γινεται) ποιες ειναι οι ρυθμισεις που πρεπει να γινουν στο ZoneAlarm...?? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
random Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Στις ρυθμισεις του za εχει μια οθονη με programs, που δειχνει τι επιτρεπεις και τι απαγορευεις να εχει προσβαση. καθε προγραμμα εχει 2 στηλες, client kai server, στο RDP πρεπει να εχεις Yes και στα δυο. νομιζω το rdp παιρνει προσβαση μεσα απο το svchost.exe kai an υπαρχει μια λιστα με πορτες που θελεις ανοιχτές, πρόσθεσε την 3389. Το firewall των windows εννοείται οτι ειναι OFF, ετσι? ------------------------ επειδη λες οτι χωρις ZA μπαίνεις, προφανώς εχεις ηδη ανοιξει τις πορτες στο dsl router (ή εχεις μοντεμ και αυτο δεν ηταν απαραιτητο), παντως επειδη η 3389 κανει μπαμ οτι ειναι remote desktop, μπορεις να την αλλαξεις με τις οδηγιες εδω http://www.me.gatech.edu/support/computer/xp_remote_access/index.html#remote_ports_setup
billypan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Στις ρυθμισεις του za εχει μια οθονη με programs' date=' που δειχνει τι επιτρεπεις και τι απαγορευεις να εχει προσβαση. καθε προγραμμα εχει 2 στηλες, client kai server,στο RDP πρεπει να εχεις Yes και στα δυο. νομιζω το rdp παιρνει προσβαση μεσα απο το svchost.exe kai an υπαρχει μια λιστα με πορτες που θελεις ανοιχτές, πρόσθεσε την 3389. Το firewall των windows εννοείται οτι ειναι OFF, ετσι? ------------------------ επειδη λες οτι χωρις ZA μπαίνεις, προφανώς εχεις ηδη ανοιξει τις πορτες στο dsl router (ή εχεις μοντεμ και αυτο δεν ηταν απαραιτητο), παντως επειδη η 3389 κανει μπαμ οτι ειναι remote desktop, μπορεις να την αλλαξεις με τις οδηγιες εδω http://www.me.gatech.edu/support/computer/xp_remote_access/index.html#remote_ports_setup[/quote'] Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν καταφερα να βρω τιποτε απο οσα μου ειπες:oops: Εγω εχω την εκδοση 6.1.737.000 του ΖΑ.Αν μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος στην περιγραφη σου θα ημουν υποχρεος. Το link παντως που μου εδωσες ειναι ολα τα λεφτα. ΥΓ Ναι εχω router για το internet και ειναι σωστα ρυθμισμενο να δεχεται στην 3389 θυρα το RemoteDesktop. (Exω και λογαριασμο DynDns....και ολα λειτουργουν ρολοι αλλα μονο οταν δεν υπαρχει στο pc το ΖΑ) :twisted: :evil:
random Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 πριν λυσεις το προβλημα, μπορεις να σκεφτείς να απαλαγείς απο αυτό. δηλ. γιατι να χρησιμοποιεις τον βαρύ και buggy zonealarm? διακρινω και μια δυσκολια στο σεταρισμα του ZA. αν τοσο δυσκολο, αλλος ενας λογος για απαλλαγή (ή διαβασμα του help) καλυτερα Outpost 1.0 FREE (ελαφρυς, δωρεαν, απλος), ή outpost pro (αν νομιζεις οτι χρειαζονται τα εξτρα features, αλλα οχι δωρεαν) μετα, αυτα εγραψα εχθές, τα βρηκα πολυ απλα σε 1' στο google, με : zonealarm "remote desktop"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.