Προς το περιεχόμενο

cablecrypt...help

kokotas16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia, kairo epsaxna gia ena tetoio programma kai twra pou to vrika den mporw na to doulepsw...Plz help me out:cry:

Trexw to ronny's ccd 2.04 mesa sto fakelo pou exw kai to dscaler kai mou leei no valid btxxxx chip found...

H karta mou einai winfastTv2000xp...

Dokimasa kai to dekocrypt alla mou vgazei sfalma me to d37b_appcompat.txt...

Plz help...

Δημοσ.

elenkse to chip tis kartas sou pio akribos einai

endexomenos na mhn einai sibato me ta programata pou xrisimopihs bt848 h bt878 prepei na einai.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι οι 2-3 decoders που υπάρχουν εδώ και πόσα χρόνια μόνο τα BT848/878/878khf και BT879 υποστηρίζουν. Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου με το CX2388X. Είχα μια κάρτα παλιότερα, με ένα αντίστοιχο chip της Conexant και ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, ψάξε όσο είναι καιρός ακόμα για καμια Pixelview PlayTV Pro, είναι παλιές κάρτες, έχουν το 878 και συνήθως τις βρίσκεις μόνο σε στοκ σε κεντρικά μαγαζιά της Αθήνας.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι οι 2-3 decoders που υπάρχουν εδώ και πόσα χρόνια μόνο τα BT848/878/878khf και BT879 υποστηρίζουν. Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου με το CX2388X. Είχα μια κάρτα παλιότερα' date=' με ένα αντίστοιχο chip της Conexant και ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, ψάξε όσο είναι καιρός ακόμα για καμια Pixelview PlayTV Pro, είναι παλιές κάρτες, έχουν το 878 και συνήθως τις βρίσκεις μόνο σε στοκ σε κεντρικά μαγαζιά της Αθήνας.

[/color']

Exw kai ap' authn :mrgreen: Apla thn exw sto pc ths aderfhs mou giati den htan symvath me to kainourio mou susthma...Tespa, tha dw an mporw na thn xrhsimopoihsw...Thanx for the help guys:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...