Προς το περιεχόμενο

Εταιρία φάντασμα?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dimitris74 σωστός. Αυτός είπε ότι για τους φόρους δεν θέλει τραπεζικό λογαριασμό...

Καλη δικαιολογία πάντος. Και ήταν πολύ καλά αυτά που έλεγε. Η δικαιολογία γενικα που ήθελε να το πουλήσει, όλα... Αλλά μετά απο ζόρισμα άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Και γενικά του έστελνα e-mail απο new e-mail accounts και ο βλάκας απάνταγε κανονικότατα. Ετοιμαζόταν να φάει χρήματα και απάνταγε ο βλάκας! Ακόμα και χτές που το πούλησε το car σε εμάς και καλά σήμερα που του έστειλα e-mail απάντησε κανονικότατα! Ελεηνός ο τύπος.

Dark_son20 ωραία! Στην Ινδονησία! χαχαχα. Λέτε να ψάξω σε καταλόγους τις Ινδονησίας? χαχαχα. Σκατοκλεφτες...

Δημοσ.

Μπα. Δεν είναι κανένα supercar... Ενα golf gti. Παλιό model, το προιγούμενο. Δεν ξέρω και ακριβώς. Το επετιακό. Έτσι το λένε νομίζω.

Δηλαδή εννοώ ότι όλα φαινότανε καλά και ωραία... Και η άλλη αγγελία που ήταν real 300euro παραπάνω ήθελε αυτός που το πούλαγε... Τι να πείς. Τύχη...

Δημοσ.
Μπα. Δεν είναι κανένα supercar... Ενα golf gti. Παλιό model, το προιγούμενο. Δεν ξέρω και ακριβώς. Το επετιακό. Έτσι το λένε νομίζω....

offtopic

me to 6ari kivotio kai ton kinitira pou vgazei 180 aloga. poly kalo aytokinito,

Δημοσ.

To ξέρω ότι είναι καλό... Αλλά εννοώ δεν είναι κανένα car που είναι καινούριο μοντέλο και θέλαμε να το πάρουμε στα τσάμπα. Καμία BMW πανάκριβη όπως λέει και ο GeminiMAX. Κάτι λογικό θέλαμε να πάρουμε αλλά τελικά τίποτα... Ούτε αυτός που περίμενε χρήματα. Κάτι άλλο πήρε αντί για χρήματα...

Δημοσ.
Nαι σωστα nmtray2. Εχω ζαλιστεί από το ψάξιμο και δεν μπορώ να σκεφτώ... δεν είναι όλοι απατεώνες εκεί μέσα. Αλλά εμείς πέσαμε στον κατάλληλο! Πριν ένα μήνα περίπου πουλήθηκε supercar σε ξεφτίλα τιμή και Δύσκολο ε?
sorry που θα στη σπάσω αλλά αν δε δεις ιδιοις όμμμασι το αυτοκίνητο μη πιστεύεις τίποτα.μπορεί να το έχει

τρακάρει όσο δε παίρνει και απλά να το έχει μασκαρέψει.

θα ήθελα μία dodge του '70 αλλά θα τη έφερνα μόνο αν είχα κάποιο

συγγενή από usa για να το επιβεβαιώσει[τη κατάσταση της

και τη εταιρία Μεταφοράς]αλλιώς θα είχα πάθει

κάποιο εγκεφαλικό.για πές μας το μοντέλο supercar που πουλήθηκε

σε ξεφτίλα τιμή που ήταν πόσα?

Υ.Γ. και να μη είναι τρακαρισμένο αν η κατάσταση της μηχανής

είναι για κλάματα και θέλει μερικά εκατομμύρια για επισκευές-μετατροπές

τότε πάλι δεν αξίζει ακόμα και η εταιρία να είναι αξιόπιστη

Δημοσ.

Σε άριστη κατάσταση, όχι τρακαρισμενο και με κανένα άλλο πρόβλημα ελεγμένο απο μηχανικό... Αυτός που το πήρε πήγε εκεί και το είδε...

Αυτός που το πούλαγε αυτό δεν ήταν μ@λ... που έλεγε με μεταφορική και τέτοια να γίνει η δουλειά. Ήθελε να πας να το δεις και αμα το θες το πέρνεις.

Απλά είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα. Ίδιο ακριβός μοντέλο golf gti. Τιμή 4800euro... ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...