Προς το περιεχόμενο

Εταιρία φάντασμα?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω βρει μια εταιρία στο ιντερνετ, ειναι σε .com κατάληξη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να την βρώ μέσω google και γενικά φοβάμαι μήπως είναι εταιρία φάντασμα.

Είναι εταιρία μεταφορών Βελγική. Μεσολαβώ για έναν φίλο μου που θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος που το πουλάει έχει πει ότι η μεταφορά θα γίνει μέσω western union. Και απλά στέλνουμε την απόδειξη στην εταιρία μεταφορών και αν πάρουμε το car δίνουμε το οκ, να πάρει αυτος που το πουλάει την αποδειξη και τα χρήματα. Όλο το σύστημα είναι οκ. 8α υπάρχει πρόβλημα μόνο αν η εταιρία είναι φάντασμα. Αλλά δεν 3ερω τρόπο να ελένξω αν είναι πραγματική η εταιρία.

Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα τρόπο?

Σημείωση: την εταιρία την έχει προτείνει αυτό που πουλάει το car.

Please! Απαντήστε!

Δημοσ.
Λοιπόν έχω βρει μια εταιρία στο ιντερνετ' date=' ειναι σε .com κατάληξη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να την βρώ μέσω google και γενικά φοβάμαι μήπως είναι εταιρία φάντασμα.

Είναι εταιρία μεταφορών Βελγική. Μεσολαβώ για έναν φίλο μου που θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος που το πουλάει έχει πει ότι η μεταφορά θα

Σημείωση: την εταιρία την έχει προτείνει αυτό που πουλάει το car.

Please! Απαντήστε![/quote']έστω ότι δεν είναι?δεν υπάρχει αντιπροσωπεία

για αυτό το αυτοκίνητο στη ελλάδα?είναι παλιό ή είναι πχ αυτοκίνητο

που έχει μόνο αντιπροσωπεία στο εξωτερικό?

Δημοσ.

Μεταχειρησμένο αυτοκίνητο είναι. Δεν κυκλοφορεί πλέον. Δεν ξέρω και περισσότερα. Μόνο σε μεταχειρισμένο το βρίσκεις. Έχει στείλει e-mail στην εταιρία και έχει προσπα8ίσει να πάρει τηλέφωνο αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτά όλα όπως μου είπε έγιναν το Σάββατο.

Δημοσ.

Domain Name: EXTRASHIPPING.COM

Creation Date: 07-jan-2006

Expiration Date: 07-jan-2007

Registration Service Provided By: BRAVENET.COM

Website: bravenet.com

Domain Name: EXTRASHIPPING.COM

Registrant:

Extra Shipping

Ellyn Atkinson (1538053590) ([email protected])

Rumbai PO Box 6046

NULL

San Ramon

MD,94583

US

Tel. +0.9258421111

Fax. +0.9258421111

Creation Date: 08-Jan-2006

Expiration Date: 08-Jan-2007

τα συμπεράσματα δικά σου ..

θέλω να πιστεύω ότι αν πάρεις τηλέφωνο το υπουργείο εμποριου ίσος να σου πούνε τι να κανεις...

Δημοσ.

Εγιναν μεγαλες απατες με τη WU. Η ιδια λεει να μην πληρωνουμε για αγορες μεσω internet.

Προσοχη γιατι καποιοι στηνουν τετοιες εταιρειες (ο τυπος που πουλαει το αμαξι) και περιμενουν θυματα.

Δημοσ.

File peston kalitera na min proxorisei stin agora.Prokeite 90% gia apath.Meso Western union einai poli anonima ta pragmata kai den yparxei periptwsh na parei pisw ta leuta tou.

Kalitera na paei sto velgio na to parei to autokinito.

Δημοσ.

nmtray2 otan les WU ti ennoeis? ti einai auto?

BaCkOs se euxaristw para polu... Aurio 8a dw8ei sunexeia sto 8ema... Pantos ston xruso odhgo tou belgiou den uparxei auth h etairia...Polla polla upopta pragmata... Opote kara apath prepei na einai.

manowar13 ontos. an ta lefta fugoun mhn ta eidate meta... opote den 8a fugoun. Η μονη συμφωνία που θα δεχτουμε απο εδώ και μπρος με όλα αυτά που έγιναν είναι άμα έρθει το car και το δούμε τότε 8α πάρει τα χρήματα.

Δημοσ.

Western Union.

Αν πας στα ταχυδρομεια θα δεις μια αφισα που λεει να μην τη χρησιμοποιουμε για αγορες απο το internet.

Καποτε κοντεψα να την πατησω με ενα λαπτοπ απο Αμερικη. Ο τυπος ειχε στησει ολοκληρη ιστοσελιδα (αντιγραφη απο αλλη) με εταιρεια σαν την WU.

Δημοσ.

Είναι η κλασσική απάτη που παίζει κυρίως μέσω του http://www.mobile.de. Βλέπεις μία διαφήμιση με δόλωμα ένα φθηνό supercar. Εκεί σου λέει ο έμπορος στείλε μου ένα ποσό για τη μεταφορά μέσω της WU στην τάδε μεταφορική (φάντασμα), και σου στέλνω το αυτοκίνητο να το δεις! Αν σου αρέσει το κρατάς και μου το εξοφλείς, αν όχι μου το στέλνεις πίσω και επιβαρύνομαι και για τις 2 μεταφορές. Too good to be true.

Δημοσ.

file makria

pestou na to psaksei ligo to thema, oti tha paei na to paralavei aytos apo kei kai oti den tou stelnei ta xrimata meso western union alla na sou dosei ena logariasmo trapezis na ta katathesis. an sou pei gia eksoda pestou oti den se endiaferei kai oti tha ta pliroseis. sigoura tha sou pei den ginetia.

oles oi etaireies pou theloun western union kai sto stelnoun me metaforiki einai apati. kane ena search sto net kai tha deis ti ginetai

Δημοσ.

Nαι σωστα nmtray2. Εχω ζαλιστεί από το ψάξιμο και δεν μπορώ να σκεφτώ... Αφού δεν την πάτησες πάλι καλά.

Sta και όμως δεν είναι όλοι απατεώνες εκεί μέσα. Αλλά εμείς πέσαμε στον κατάλληλο! Πριν ένα μήνα περίπου πουλήθηκε supercar σε ξεφτίλα τιμή και αγοράστηκε απο Έλληνα ματρά και φυσικά το χρυσοπουλάει τώρα... Δεν φταίει το σιτε... Ο κωλο... @@@ αυτοσ φταιει ο καρα απαταιώνας.

Και τώρα τι να κάνω? Καμιά ιδέα? Κάπως να τον κυνηγίσω, να του σπασω τα νευρα? κατι κακο να του κανω τέλος πάντων? Δύσκολο ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...