MoUCLAs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2001 ΘΕΛΩ καποιο προγραμμα για να κανω ταξινομηση αρχειων word ξεχωρίζοντας και διαγράφοντας αυτά που είναι σχεδόν ίδια.....<P>ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν θελω να βρω ποια αρχεια είναι ακριβώς ιδια,αυτά ξέρω πως θα το βρω....<P>thanks.....εκ των προτέρων....!!!
Highlander Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Όταν λες ίδια, εννοείς το περιεχόμενο ?<BR>Οι ονομασίες? Το μέγεθος ?<P>Τι ακριβώς?<P>Βοήθησε λίγο...<P>Highlander
MoUCLAs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 μιλαω για σχεδον ίδιοι περιεχόμενο.....<BR>δηλαδη ας πουμε να εχω δημιουργησει ενα εγγροφο, και την επομενη μέρα να κανω κάποιες επεμβασεις ή προσθήκες και να το εχω σώσει με καποιο άλλο όνομα....<P>εγω λοιπόν θέλω να βρω αυτα τα εγγραφα "τα πρώτα" και να τα σβήσω....ώστε να ταξινομήσω να υπόλοιπα...!!!!
Jerronymo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2001 min me briseis alla mhpos tha itane kalo na katsis mia mera mprosta stin othoni sou mono kai mono gia na ta taksinomiseis? troei xrono ama exeis polla eggrafa alla aksizei ton kopo giati meta thimasai kai ti exeis kai ti den exeis.
MoUCLAs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2001 dikio exeis...ayto kanw...alla to progrmma poy anazhtw den einai gia mena.....<P>kai to psaxnw apegnwsmena giati ean den brw kati 8a anagkastw na kanw egw thn doyleia ayth estw kai ean ta eggrafa den einai dika moy....!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.