de173 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα.. Αυτές τις μέρες μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Μπορώ να προωθήσω email από έναν λογαριασμό στην hotmail σε άλλον (πάλι στην hotmail);
sotris99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Ελπίζω να βρεις κάτι που να σε καλύπτει http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=forward+hotmail+mail&meta=
de173 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Όταν έλεγα να προωθήσω το mail, δεν εννοούσα μέσα από κάποιο software στο pc μου αλλά μέσα από το web interface της μαμάς hotmail thanks sotris99
giannisk1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Απο όσο το έχω ψάξει στον λογαριασμό μου στo Hotmail,δεν επιτρέπει mail forwarding. Παλαιότερα υπήρχε αυτή η επιλογή,μετά απαγορεύτηκε προς email της Yahoo,και τώρα όπως φαίνετε δεν υπάρχει καθόλου. Εναλακτικά όμως μπορείς να αλάξεις την reply διεύθυνση στα email που στέλνεις,έτσι όταν o παραλήπτης του email σου, κάνει reply,το μύνημα θα σου έρχεται στην διεύθυνση που έχεις ορίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.