Προς το περιεχόμενο

Eλληνες τραγουδιστες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι Ελληνες-ιδες τραγουδιστες-τριες ξεχωριζουν κατα την αποψη σας ?

Μιας κ (κατα κυριο λογο) στο ελληνικο τραγουδι υπαρχει η σαρα κ η μαρα , θα υπαρχουν κ ατομα που ξεχωριζουν ( ανεξαρτητως ειδους μουσικης κ χρονολογιας ) .

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ποιον ελληνα τραγουδιστη θεωρειτε καλο , ειναι ενα εντελως υποκειμενικο θεμα , μιας κ παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες .

Για μενα - εκτος απο τους τραγουδιστες ,επι το πλειστον , στα μισα του προηγουμενου αιωνα - καλος ειναι ο τραγουδιστης που θα με κανει με ενα ή δυο τραγουδια του να παρω ολη την δουλεια του .

Για αλλους τα στανταρ ειναι αλλα .

Δεν βρισκω οτι μπορει να τεθει θεμα ειρωνικου ποστ ή flame σε τετοιου θεματος τοπικς .

Δημοσ.
[...]

Δεν βρισκω οτι μπορει να τεθει θεμα ειρωνικου ποστ ή flame σε τετοιου θεματος τοπικς .

Εγώ πάλι' date=' γιατί νομίζω πως κυρίως σε τέτοιου είδους θέματα καταλήγει να γίνεται άφθονο flaming; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/picknose.gif[/img]

Δημοσ.

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος (Α.Κ.Α) ο Εθνικός Στάρ...Μετά απ'αυτό έσβησα όλα τα mp3 μου.Δέν θα ξανακούσω ποτε μουσική,ποτέ, ποτέ, ποτέ!!!

Δημοσ.
ston filo pou eipe ntalaras,thewrw ton panousi poly kalytero...

ο πανούσης ειναι επαγγελματιας τραγουδιστής ?!?!

και αντε πες ναι ... στην ίδια κατηγορία ειναι ?!?!

greek kai music den pane parea...elaxistes eksaireseis,kai kyriws apo palioterous

αφου δεν σ'αρεσει το ελληνικο τραγουδι και ουτε φαινεται να έχεις ασχοληθεί ιδιαιτερα δεν μπορείς να στηριξεις τη γνωμη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...