paschalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Ποιοι Ελληνες-ιδες τραγουδιστες-τριες ξεχωριζουν κατα την αποψη σας ? Μιας κ (κατα κυριο λογο) στο ελληνικο τραγουδι υπαρχει η σαρα κ η μαρα , θα υπαρχουν κ ατομα που ξεχωριζουν ( ανεξαρτητως ειδους μουσικης κ χρονολογιας ) .
Xvipes Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 korgialas,mikro. moirizomai flame se auto to thread
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Αδελφή Κατσάμπα. Sorry, αλλά δεν άντεξα
paschalia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Το ποιον ελληνα τραγουδιστη θεωρειτε καλο , ειναι ενα εντελως υποκειμενικο θεμα , μιας κ παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες . Για μενα - εκτος απο τους τραγουδιστες ,επι το πλειστον , στα μισα του προηγουμενου αιωνα - καλος ειναι ο τραγουδιστης που θα με κανει με ενα ή δυο τραγουδια του να παρω ολη την δουλεια του . Για αλλους τα στανταρ ειναι αλλα . Δεν βρισκω οτι μπορει να τεθει θεμα ειρωνικου ποστ ή flame σε τετοιου θεματος τοπικς .
Cristina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 [...] Δεν βρισκω οτι μπορει να τεθει θεμα ειρωνικου ποστ ή flame σε τετοιου θεματος τοπικς . Εγώ πάλι' date=' γιατί νομίζω πως κυρίως σε τέτοιου είδους θέματα καταλήγει να γίνεται άφθονο flaming; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/picknose.gif[/img]
hugelacky Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Οι ερμηνείες από τους singers των Sun Of Nothing και Homo Iratus είναι γλύκα σκέτη!
Godfath3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Αγγελάκας σε ελληνόφωνο... Αγγλόφωνο παίζουν πολύ αλλά μάλλον θα είμαι off topic...
Tenshi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Ανδρέας Ευαγγελόπουλος (Α.Κ.Α) ο Εθνικός Στάρ...Μετά απ'αυτό έσβησα όλα τα mp3 μου.Δέν θα ξανακούσω ποτε μουσική,ποτέ, ποτέ, ποτέ!!!
laokratwr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ston filo pou eipe ntalaras,thewrw ton panousi poly kalytero.gia tous ypoloipous greek kai music den pane parea...elaxistes eksaireseis,kai kyriws apo palioterous..
The_player Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Σαν εμφανιση η Χρυσπα μαμαει.... Σαν Φωνη Τερζης στους Αντρες ....Γαλανη στις Γυναικες...
Gary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 ston filo pou eipe ntalaras,thewrw ton panousi poly kalytero... ο πανούσης ειναι επαγγελματιας τραγουδιστής ?!?! και αντε πες ναι ... στην ίδια κατηγορία ειναι ?!?! greek kai music den pane parea...elaxistes eksaireseis,kai kyriws apo palioterous αφου δεν σ'αρεσει το ελληνικο τραγουδι και ουτε φαινεται να έχεις ασχοληθεί ιδιαιτερα δεν μπορείς να στηριξεις τη γνωμη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.