Προς το περιεχόμενο

Dungeons & Dragons Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχώ ένα high lvl wizard σε αυτό το game και σίγουρα θα μπω αν και όταν κυκλοφορήσουν στην ευρώπη την free έκδοση γιατί από τι διάβασα σήμερα μάλλον για Αμερική είναι η free έκδοση και εδώ στην Ευρώπη θα πλήρώνεις κανονικά.

Πάντως το game θα μπορούσε άνετα να ήταν στα πρότυπα του gw μια και έχουν την ίδια φιλοσοφία δλδ συνεχόμενα instance που μπαίνεις μόνο με το team σου και μόνο στις πόλεις να βλέπεις κόσμο.

Σε γενικές γραμμές είναι πανέμορφο παιχνίδι και πιστό στους κανόνες του dnd.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαθέσιμη σήμερα η free έκδοση του παιχνιδιού. Καιρός να ξεθάψω τον wizard που έχω παρκάρει..

http://www.ddo.com/

edit: Εχώ την εντύπωση ότι είναι μόνο στην αμερικάνικη έκδοση γιατί δεν βλέπω τπτ στο ευρωπαικό site.

Δημοσ.

Προς το παρών είναι μόνο στην αμερικάνικη πλευρά του κόσμου. Θα περιμένουμε εμείς οι ευρωπαίοι.

Δημοσ.

Από τι φένετε μπορουμε να κατεβάσουμε και εμείς από ευρώπη αυτήν την έκδοση και να παίξουμε κανονικά free. Tην free έκδοση θα την βρούμε εδώ

http://www.ddo.com/

Μάλλον πρέπει να φτιάξεις νέον char γιατί οι ευρωπαικοί server που διαχειρίζετε η codemaster είναι ακόμα με συνδρομή. Γνώμη μου είναι ότι το game είναι πάρα πολύ καλό για να είναι free. Το αρνητικό του είναι ότι πρέπει να έχεις κάποιος team για να παίξεις . Πάντως ήδη το κατεβάζω και φτιάχνω sorc.

Δημοσ.

Μόλις το εγκατέστησα και μπήκα στον πρώτο server που υπάρχει στην λίστα. Αυτή την φορά είπα να φτιάξω έναν sorcerress γιατί ο wizard που είχα δοκιμάσει παλιότερα μπορεί να είχε μεγαλύτερη ποικιλία στα spell αλλά είχε φοβερούς περιορισμούς.

Πάντως το game είναι αρκετά αξιόλογο για free και νομίζω ότι θα αρέσει σε όλους τους rpg fun/

Δημοσ.

Hello

Το game κατά τη γνώμη μου είναι γενικώς πάρα πολύ καλό (άσχετα με το free 2 play) και ειδικά τώρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Παίζω και εγώ στον Thelanis(US),αυτό το ΣΚ ξεκίνησα, και με βλέπω αν βρω παρέα να κολλάω.

Μου άρεσε τόσο που πόσταρα εδώ μετά απο 100 χρόνια lol.

Το latency μου είναι 150-180 ms (περίμενα μεγαλύτερο) με Vivo.

Δημοσ.

Ούτε εδώ mac client :(

Το είχα δοκιμάσει παλιότερα το παιχνίδι όταν δεν ήταν free και ήταν αξιόλογο. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να το δεί κανείς τώρα που είναι free...

Θα βάλω bootcamp.. τι να κάνω ο δύσμοιρος.

Δημοσ.
Ούτε εδώ mac client :(

Το είχα δοκιμάσει παλιότερα το παιχνίδι όταν δεν ήταν free και ήταν αξιόλογο. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να το δεί κανείς τώρα που είναι free...

Θα βάλω bootcamp.. τι να κάνω ο δύσμοιρος.

πανάθεμα σε, έχει μπει η apple στο πετσί σου !!!

το κατεβάζω και εγώ... είμαι σε δύσκολη ψυχολογική φάση...

Δημοσ.

Διευκρίνηση:

Χέ$τηκα για την apple. Απλά στο σπίτι ο σταθερός είναι τοποθετημένος σε τραγικό σημείο και δεν βολεύει για πολλή ώρα.. Οπότε αποκούμπι μου για λιώσιμο είναι το mb που είναι το μόνο που κουβαλάω συνέχεια μαζί μου απο τη δουλειά. Εξ'ού και το σκάλωμα. Αυτό θα αλλάξει απο νοέμβριο με τη μετακόμιση που θα μπεί επιτέλους ο σταθερός εκεί που του αρμόζει :P

Πές server & ingame name μήπως σφάξουμε κάνα δράκο :P

Δημοσ.

Πές server & ingame name μήπως σφάξουμε κάνα δράκο :P

επειδή είμαι δουλειά απλά έκανα λογαρίαν "alexzzzgr" το απόγευμα θα το κατεβάσω και θα κάνω χαρακτήρα

Δημοσ.

Σε apple δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του wine όπως υπάρχει στο linux για να τρέχεις τα προγράμματα? Στο wine το dnd είναι σε gold κατάσταση που πάει να πει ότι τρέχει απροβλημάτιστα

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=2910

Χθές αργά το βράδι έπαιξα λίγη ώρα στο πρώτο tutorial νησί. Αυτό πρέπει να το έχουν προσθέσει τώρα πρόσφατα γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου όταν είχα ξεκινήσει παλιότερα το game.

Είδα και άλλη μια προσθήκη ότι μπορείς να νοικιάσεις npc για να κάνεις ένα dungeon. Στο νησί πάντως υπήρχε πλήθος κόσμου αφού μας κράσαρε και ο server μια φορά.

Πολύ καλό game πάντως και γενικά πέρασα ευχάριστα στα λίγα dungeon που έκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...