Προς το περιεχόμενο

Αoριστου χρονου;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια βλεπω στους ISP υπαρχει συνδρομη αοριστου χρονου ή οποια στην τελικη βγενει φθηνοτερα αποτο να παρεις 3μηνη ή 6μηνη συνδρομη.

Εχεις καποιες δεσμευσεις με την αοριστου;

φωτιστε με πλιζ!!

Δημοσ.

Οι αοριστου χρόνου συνδρομες, ειτε λες για τηλεφωνία, κινητά, ιντερνετ, ειναι σαν τις πιστωτικές.

Οταν πέρνεις τηλέφωνο να ενημερωθείς ή παραγγήλεις, το σηκώνουν σε 1'' και ερχονται στο σπίτι σου σε 10 λεπτά ακόμα και Κυριακή στις 2 το πρωί. οποτε θελεις.

Οταν πάρεις για διακοπή, ακους πρωτα στο τηλεφωνο ολο το τελευταιο σιντί της Δέσποινας, το σηκώνει ενας "μη αρμόδιος", λεει οτι οι αρμοδιοι λοιπουν, και αντε γειά. Οταν πας αυτοπροσώπως στο τοπικό κατάστημα της περιοχής σου, σου λένε πάνε στα Κεντρικά. Εδώ μονο δένουμε κόσμο, δε λύνουμε!

αυτα τα λίγα. φαινονται υπερβολές, αλλα σε βαζω στο κλίμα.

Απο εκει και πέρα, αν σου "χαρίζουν" με την εγγραφή καποιον εξοπλισμό, λογικά υπάρχει μια μινιμουμ δέσμευση 6 ή 12 μηνών, για να πάρουν πίσω το κόστος του "δωρου" άχρηστου usb modem απο τις μηνιαίες πληρωμές σου.

(και σκεφτόμενος πονηρά, λες... αφου τα λεφτά του μοντεμ τα κανουν απόσβεση σε 6 ή 12 μήνες, ότι πάρουν απο μένα μετά το 6/12 μηνο ειναι καθαρό κέρδος, αφου δεν μειώνεται το πάγιο. τέτοια αγάπη, που αλλού να βρώ; :) )

στην "προσφορά" της otenet ondsl kit, μάλιστα, μετα το 12μηνο θα πληρώνεις και παραπάνω.

Η forthnet εχει κάνει το παρανοικό: σε συμφερει καλύτερα να παρεις 3μηνη +3 δώρο, παρά η 12μηνη με 4 δώρο!!

Δεν θέλουν το πιστό πελάτη οι άνθρωποι, το καταλαβαινεις. Τουρίστες γουστάρουν που αλλαζουν ISP καθε 3 μήνες.

ε, αφου αυτό θέλουν, μη τους χαλάς το χατήρι :)

Δημοσ.

δυστηχως φιλε αποσα ειπες εξακολουθω να μην εχω καταλαβει τι διαφορα εχει μια 3μηνη συνδρομη σεναν ISP αποτι αν εχεις αοριστου χρονου..

Δημοσ.

An exeis aoristou tha plhrwneis to pagio kathe mhna mexri na apofasiseis na thn kopseis. Epishs den ligei pote opws katalabes.

Se antithesh h 3mhnh/6mhnh einai gia oso leei. Sto telos tou 3ou mhna stamatas na exeis prosbash apo ton ISP sou kai prepei na ksanagwraseis eite ena 3mhno paketaki h' na kaneis aoristou.

Δημοσ.
Οι αοριστου χρόνου συνδρομες' date=' ειτε λες για τηλεφωνία, κινητά, ιντερνετ, ειναι σαν τις πιστωτικές.

Οταν πέρνεις τηλέφωνο να ενημερωθείς ή παραγγήλεις, το σηκώνουν σε 1'' και ερχονται στο σπίτι σου σε 10 λεπτά ακόμα και Κυριακή στις 2 το πρωί. οποτε θελεις.

Οταν πάρεις για διακοπή, ακους πρωτα στο τηλεφωνο ολο το τελευταιο σιντί της Δέσποινας, το σηκώνει ενας "μη αρμόδιος", λεει οτι οι αρμοδιοι λοιπουν, και αντε γειά. Οταν πας αυτοπροσώπως στο τοπικό κατάστημα της περιοχής σου, σου λένε πάνε στα Κεντρικά. Εδώ μονο δένουμε κόσμο, δε λύνουμε!

[/quote']

RANDOM... ΈΓΡΑΨΕΣ!!!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Isws na simferei i 3+3 mines dwro tis FORTHnet an k egw eimai pistos stin aoristou xronou!

Apla apo to na skaw ta xrimata mou ola mazi kalitera me tin pistotiki mathe mina ;) .. isws xanw alla etsi me volevei :P

Δημοσ.

Meta tin 3+3 tis forthnet mpainoume se aoristou aytomata i diakoptete i sindesi?Exo tin entiposi oti an den kaneis kamia energeia se petaei se aoristou...Ektos kai an trekseis kai kaneis aitisi diakopis k.t.l-k.t.l......I kano lathos?

Δημοσ.

To λογικότερο είναι να σου διακόπτεται...

Αλλά επειδή δεν επικρατεί τις περισσότερες φορές η λογική σ'αυτή την χώρα ας μιλήσει κάποιος που έχει εμπειρία...

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις 3μηνες, 6μηνες κτλ συνδρομές μετά την λήξη τους σου διακόπτουν την παροχή. Δεν έχουν το δικαίωμα να σε περάσουν σε αορίστου χρόνου. Εκτός μόνο αν το ζητήσεις.

Η Forthnet ειδικά (απο την οποία έχω εμπειρία) λίγο πριν σου λήξει η συνδρομή επικοινωνεί μαζί σου τηλεφωνικά, σε ενημερώνει για την λήξη της και σε ρωτάνε αν θες να συνεχίσεις (είτε πάλι με καποιο πακέτο ή με αορίστου χρόνου).

Στις αορίστου χρόνου το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι για να κάνεις διακοπή (αν θες πχ να αλλάξεις ISP) μπορεί να σε ταλαιπωρίσουν. Προσωπικά προτιμώ να προπληρώνω την συνδρομή μου και όταν αυτή φτάσει στο τέλος της να αποφασίσω αν θα παραμείνω στην εταιρία ή αν θα αλλάξω.

Δημοσ.
Προσωπικά προτιμώ να προπληρώνω την συνδρομή μου και όταν αυτή φτάσει στο τέλος της να αποφασίσω αν θα παραμείνω στην εταιρία ή αν θα αλλάξω.

Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που πήρα πακέτο.Αν δεν μου αρέσει αλλάζω ISP.

Δημοσ.

Πρίν φύγω για στρατό είχα Οτενετ 384 αορίστου χρόνου.Αποφάσισα να τη διακόψω.Εαν πας ο ίδιος στον ΠΟΤΕ και συμπληρώσεις τα απαραίτητα έγραφα η διακοπή γίνεται αυτομάτως και αν έχεις κάποιο πρόβλημα με χρεώσεις δηλαδή σου έχουν περάσει ήδη τα πάγια του επόμενου μήνα(αφου πληρώνεις ανα δίμηνο) τότε η διαφορά πιστώνεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμο που θα λάβεις (μετά απο κανα δίμηνο πάλι).Βέβαι για επιστροφή μετρητών...ούτε λόγος!΄Τώρα αναφορικά με τον εξοπλισμό, εαν πας σε αορίστου χρόνου,θεωρητικά τον κρατάς και μετά τη διακοπή( έτσι έχω αποκτήσει εγώ προίκα ένα speedtouch 510).δεν γνωρίζω εαν έχει αλλάξει κάτι σχετικό!Εαν θές όμως τη προσωπική μου άποψη, δεν αξίζει το κόπο να πας σε συνδρομή αορίστου χρόνου καθότι θεωρώ οτι είναι πολύ ακριβή, ειδικά σε ταχύτητες 512 και 1024 συγκριτικά με τα πακέτα αλλων ISP...Η απόφαση δική σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...