mix@lis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 καλημερα σε ολους! εστω οτι εχω ενα ολοκληρωμρνο προγραμμα(και με γραφικα) σε java και θελω να μου πειτε πως θα κανω το εξης. αντι καθε φορα να πηγαινω στο cmd και να κανω javac...κτλ...κτλ....για να ξεκιναει η εφαρμογη,θελω να μου πειτε αν μπορω να φτιαξω ενα εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας στο οποιο οταν κανω διπλο κλικ να ξεκιναει η εφαρμογη...μπορω κατι τετοιο???? Ευχαριστω!
dumbodumby Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 deksi klik stin epifaneia ergasias->dimiourgia(new)->syntomeysi(shortcut)
asmilon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μπορεις να φτιαξεις ενα αρχειο κειμενου να του δωσεις τις εντολες που θα εδινες απο command line κανονικα και να του δωσεις καταληξη .cmd και να το εχεις στην επιφ εργασιας σου...
mix@lis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστω asmilon!!!Δουλεψε μια χαρα...!!!
silverthan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 @asmilon Αυτό είναι το batch file που λέμε?
Legionnaire Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Όχι. Τα αρχεία batch έχουν κατάληξη .bat Πάντως μια άλλη λύση είναι να βρεις έναν native compiler. Είναι compiler που μετατρέπει το bytecode της JVM σε binary code για το PC σου, αν είσαι στα Windows θα παράγει ένα .exe.
bobosss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 episeis tha mporouses na ftiaxeis kai to *.jar file tou programatos sou wste me diplo klik na trexei.
My8os Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 'Εστω οτι έχω κάνει το jar αρχείο και θέλω να του βάλω και το δικό μου εικονίδιο για έναρξη προγράμματος. Πχ: να βάλω τη φωτό μου , αλλά όχι μόνο στο pc μου. Δηλαδή αν δώσω το πρόγραμμα και σένα φίλο να του εμφανίζεται και αυτού η φωτό μου. Γίνεται κάτι τέτοιο σε java;
random Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Για δημιουργία ενος windows EXE που να εκτελει το java προγραμμά σου, διάβασε το ΟΛΟ το τοπικ http://www.javahellug.org/phpnuke/PHP-Nuke-6.5/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=50&highlight=exe (οχι με μετατροπή java-to-C-or-whatever)
mix@lis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστω πολυ φιλε random!!!Πραγματικα πολυ καλο αυτο που μου ειπες!!!το δοκιμασα και ολα μια χαρα!!καταπληκτικο...
Dionisos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μια άλλη προσέγγιση είναι να δημιουργήσεις έναν installer που θα εγκαθιστά το πρόγραμμά σου στον υπολογιστή του χρήστη και θα δημιουργεί και συντομεύσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το IzPack το οποίο είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Να σημειώσω εδώ πως το IzPack δημιουργεί installer που λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα που λειτουργεί και η Java.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.