Προς το περιεχόμενο

win98se προβλημα με την ταχυτητα

KROUD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα τα win me και επειδη τρελαθηκα στα κολληματα ειπα να βαλω τα 98se.εχω προβλημα με την ταχυτητα στο internet σε σχεσει με τα me.εχω ακουσει ομως οτι υπαρχει λυση να τρεχει γρηγορα στο internet.ξερει κανεις να μου πει;

Δημοσ.

Ego evala prin apo liges imeres ta ME kai lithikan orismena sovara provlimata pou eixa.Elpizo na min parousiastoun alla.Oso gia tin taxitita tou internet de mporo na se voithiso, alla na po oti echo paratirisi(i mou fainetai?) oti einai poio grigoro me ta ME apo oti ta 98 pou eixa prin.

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο αργο το ιντερνετ σε σχεση με τα me.παντως τα me τα ειχα ενα χρονο και μου ειχαν τσακισει τα νευρα.συνεχεια κολλαγαν.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όσο αφορά το Internet.<P>Διαφορά υπάρχει στις ταχύτητες από λειτουργικό σε λειτουργικό μόνο στον ίδιο το σύστημα και όχι στο Internet.<P>Εγώ έχω και τα 3 συστήματα.<BR>Win98, WinME, Win200.<P>Οι αποδόσεις σε ταχύτητα Internet, είναι ακριβώς οι ίδιες.<P>Τώρα ταχύτητες μέσα στο σύστημα και στη διαχείριση είναι ώς εξής:<P>1. Win2000 (τεράστια διαφορά σε σχέση με τα δύο άλλα)<BR>2. Win98SE<BR>3. WinME<P>Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από δικά μου TEST.<P>Highlander

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...