Προς το περιεχόμενο

Επιλογή προγράμματος

dimitris_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τώρα αρχίζω να ασχολούμαι με DVD authoring θα ήθελα την αποψή σας γιατί εγώ τουλάχιστον τώρα δεν το κατέχω το αντικείμενο.

Θέλω να δημιουργήσω ένα DVD το οποίο θα αποτελείται από έναν αριθμό AVI αρχείων (10 μάλλον) , με μενού για κάθε AVI ξεχωριστά. Ποιοι πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να το κάνω αυτό; Ελληνικά είναι (Στο παρά 5 :-D ), δεν θέλω υπότιτλους.

Κοιτάω τώρα το AVI2DVD αλλά όπως είπα δεν έχω ασχοληθεί ξανά με αυτό τον τομέα είμαι στο ψάξιμο.

P.S: Τα αρχεία AVI είναι σχετικά μεγάλα (400 ΜΒ) έκαστο περίπου πόσα μπορώ να χωρέσω σε ένα DVD;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τι μορφής AVI έχεις; DivX; xVid;. Εν πάσει περιπτώσει όταν γίνει DVD θα μετατραπούν σε MPEG2.

Αυτό που μετράει δεν είναι το μέγεθος αλλά η διάρκεια. Γιά καλή ποιότητα βάζουμε το πολύ 2 με 2,5 ώρες προγράμματος, οπότε υπολόγισε πόσα χωράνε σε κάθε DVD.

Μιά απλή αρχή γιά γρήγορα αποτελέσματα είναι το Nero Vision. Με αυτό ξεκίνησα κι εγώ, βάζοντας 5 ή 6 επεισόδια (20άλεπτα συνήθως) από τους "Απαράδεκτους" σε κάθε DVD. Η διαδικασία δεν κρατούσε πάνω από μισή ώρα, αλλά είχα τα αρχεία ήδη σε μορφή MPEG2. Γιά AVI θα χρειαστούν μερικές ώρες γιά τη μετατροπή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...