Προς το περιεχόμενο

θέλω να κλείσει το mouse!

sotalotsopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κλασσική περίπτωση, κάθε φορά που κλείνω το pc, το mouse παραμένει ανοιχτό! καλα, θα μου πεις ένα κόκκινο φοτάκι παραμένει ανοιχτο, και τι έγινε? όμως έχω φίλους με ασύρματα που τους "τρώει" την μπαταρία. Ξέρει κανείς πως να το σβήσω??? (υποψιάζομαι απο το bios, αλλα δεν το εχω βρει ακόμα)

Το mouse το έχω συνδέσει με ps/2, κι όχι απο usb.

Δημοσ.
Είναι κλασσική περίπτωση' date=' κάθε φορά που κλείνω το pc, το mouse παραμένει ανοιχτό! καλα, θα μου πεις ένα κόκκινο φοτάκι παραμένει ανοιχτο, και τι έγινε? όμως έχω φίλους με ασύρματα που τους "τρώει" την μπαταρία. Ξέρει κανείς πως να το σβήσω??? (υποψιάζομαι απο το bios, αλλα δεν το εχω βρει ακόμα)

Το mouse το έχω συνδέσει με ps/2, κι όχι απο usb.[/quote']

pou tous troi tin mpataria?logiko einai efoson i mpataria ine sto pontiki kai dinei sinexos energeia sto pontiki.de paizei kana rolo i 8ira..

oso gia to diko sou(ensirmato ipo8eto exis kai oxi asirmato) prospa8ise ontos me ena antaptora usb:)

Δημοσ.

Έχω και εγώ ασύρματο mouse εδώ και δύο+ χρόνια. Δε καίει τόσο μπαταρία όταν κάθεται! Όταν ήμουν στρατό και έλειπα ακόμα και μήνες από το σπίτι ποτέ δε γύρισα και είδα το mouse νεκρό από μπαταρία, παρόλο που το φωτάκι παίζει. Πάντα μου μένει από μπαταρία σε κάποιο click.

Δημοσ.
Έχω και εγώ ασύρματο mouse εδώ και δύο+ χρόνια. Δε καίει τόσο μπαταρία όταν κάθεται! Όταν ήμουν στρατό και έλειπα ακόμα και μήνες από το σπίτι ποτέ δε γύρισα και είδα το mouse νεκρό από μπαταρία, παρόλο που το φωτάκι παίζει. Πάντα μου μένει από μπαταρία σε κάποιο click.

An 8imamai kala nomizo kratan 6 mines(asxeto pou se mena kratane mono 3)kai ennoitai otn ine anenergo sti xrisi tote katanalonei ligoteri mpataria(alla omos katanalonei..)

Δημοσ.

Για τα ασυρματα δεν ξερω τι γινεται. πρεπει να εχουν μια λειτουργια time out οπως ο screensaver, να ελαχιστοποιουν την καταναλωση ενεργειας αν δεν τα κουνας για καποιο χρόνο. Δεν βλέπω πως ο υπολογιστής ο κλειστός, θα τους στείλει σήμα να "κλεισουν".

αφου πρεπει να ειναι stand by, οταν θα ξανα ανοιξει ο υπολογιστής να τον εξυπηρετησουν.

----------------------------------

για τα ΕΝσύρματα τωρα (mouse kai keyboards),

αυτα παραμενουν ανοιχτα επειδη υπάρχουν ρυθμισεις στο Bios αν θελεις, να ανοιγει ο υπολογιστης, εκτος απο το case button on/off, και με κλικ στο ποντίκι, ή με ενα συνδιασμό πλήτρων στο πληκτρολόγιο.

αν δεν σ' ενδιαφερουν αυτες οι ευκολίες, πρεπει να υπαρχει ενα jumper στη μητρική, που κόβει το ρεύμα σε ps2 και usb μολις σβήσει το pc.

Διαβάζεις το manual.

Δημοσ.

Ο λόγος που έχει φωτάκι είναι γιατί ο υπολογιστής δίνει πάντα ρεύμα στα περιφεριακά του και ας είναι κλειστός (λιγότερο φυσικά). Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το "Wake On : Mouse" αν και δε νομίζω ότι θα καταφέρεις τίποτα. Όσο για τα σύρματα ακόμα και αν δεν τα έχεις συνδέσει με PC αλλά απλά έχεις βάλει μπαταρία θα σου την καταναλώνει. Τα Microsoft ασύρματα mouse όντως δίνουν εγγύηση δίαρκεις ζωής της μπαταρίας 6 μήνες αρκεί να είναι του τελευταίου έτους αγορά. O USB adapter δίνει λύση άλλα για πίο λόγο να το κάνεις ?

Δημοσ.

Εμένα έμενε αναμένο εφόσον ήταν usb και με αντάπτορα συνδεδεμένο στην απλή θύρα του ποντικιού.

όταν το συνδέσω στην usb κλείνει μαζί με το pc!

Δημοσ.

Εμένα ευτηχώς το ασύματο μου δεν έχει λαμπάκι έχει ο δέκτης του το οποίο για να σβήσει πρέπει να κόψω την απορή ρευματος από το Ups. Το ίδιο γίνεται και με το πληκτρολόγιο. όταν ανοίξω όλες μου της συσκευές τα λαμπάκια φτάνουν τα 25 κοντεύω να τρελαθώ όπου γυρίζω το κεφάλι μου βλέπω λμπάκια μάλλον θα ανοίξω μία μία τις συσκεύες και θα τάβγάλω να τελιώσει το βασανιστήριο

Δημοσ.

to diko mou asyrmato mouse [Logitech MediaPlay] pou to exw edw kai 5 mhnes tou allaksa mpararies proxtes. ypologiste pws arketes fores to xrhsimopoiw san thlekontrol kai to pc den kleinei pote logw dsl.

auto to pontiki entwmetaksy exei kai diakopth apo katw gia na to sbhneis. egw bariemai na to xrhsimopoiw, kai plaka plaka 5 mhnes einai yperarketoi gia 1400ares mpataries.

Δημοσ.
to diko mou asyrmato mouse [Logitech MediaPlay] pou to exw edw kai 5 mhnes tou allaksa mpararies proxtes. ypologiste pws arketes fores to xrhsimopoiw san thlekontrol kai to pc den kleinei pote logw dsl.

auto to pontiki entwmetaksy exei kai diakopth apo katw gia na to sbhneis. egw bariemai na to xrhsimopoiw' date=' kai plaka plaka 5 mhnes einai yperarketoi gia 1400ares mpataries.[/quote']

Exei kai diakopti?kali fasi..o monos tropos gia na min "kapso" mpataria einai na tis vgalo :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...