Προς το περιεχόμενο

apodeiksh plaisioy

devil_will_cry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xmmm de katalaba giati to les mallon gia apati mou myrizei....

an einai etsi mi skas, to exoun(m)e skeftei alloi prin apo sena.....

to apotelesma de prepei na to matheis... osa ligotera ksereis toso to kalytero gia sena!

Δημοσ.

Καθηστε ρε παιδια.Εγω σκαναρα τελεια μια αποδειξη και τη δεχθηκαν.Επισης, οσες φορες και αν τη χρησιμοποιησεις ποιο ειναι το προβλημα?Αν δλδ ολο σου χαλαει το hardware?

Δημοσ.

fototipia apodiksis tin dexontai kai min arxizete tis istories gia apates ktl.

isxiei to klasiko otan kobeis timologio to afthentiko paei stin eforia opote esi kratas mia fototipia gia na kaneis tin doulia sou. (pistevo pos kati tetio exei pathi o filos mas kai rotaei)

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν κόψω τιμόλογιο από το πλαίσιο και χρειαστώ σέρβις τότε δεν χρειάζομαι τίποτα γιατί βρίσκουν την αγορά μου με το λογιστικό τους πρόγραμμα...

Δημοσ.

αν θέλει μπορεί να μην τη δεχτεί.

ΑΛΛΑ την δέχονται.

Άμα πας εσύ και αλλάξεις στοιχεία αυτοί το βλέπουν αφού οι υπολογιστές κρατάνε τα πάντα σε αρχείο. Άρα εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Άσε που άμα κάνεις μπορεί να σε κυνηγάνε και νομικά.

Πάντως εγώ όταν πούλησα έναν δίσκο στο άτομο που τον έδωσα του έδωσα φωτοτυπία αφού ήθελα εγώ το προτότυπο γιατί είχα πάρει και άλλα πράγματα. Ο δίσκος χάλασε ή οτιδήποτε και ο άνθρωπος χρησιμοποίησε κανονικά την φωτοτυπία.

Δημοσ.

Γιατί δεν πας την πρωτότυπη απόδειξη και την φωτοτυπία στο ατυνομικό τμήμα για την επικύρωση του πιστού αντιγράφου τότε πιστεύω οτι θα θα την δεχτούν.

Δημοσ.

Παντως πριν 3 χρονια ειχαν πιασει μια παρεα στο ΠΛΑΙΣΙΟ της στουρναρη που πλαστογραφουσε αποδειξεις απο φτηνες αγορες(cd,mousepad) με ακριβα προιοντα (cpu,ram)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...