devil_will_cry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 re paidia an bgaleis mia fototypia mias apodeikshs apo to plaisio gia paradeigma apo to opio exw thn apodeiksh thn dexontai san kanonikh h prepei na kanw kati allo?
aledjo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 xmmm de katalaba giati to les mallon gia apati mou myrizei.... an einai etsi mi skas, to exoun(m)e skeftei alloi prin apo sena..... to apotelesma de prepei na to matheis... osa ligotera ksereis toso to kalytero gia sena!
sotris99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Την δέχονται αλλά αν είναι να την χρησιμοποιήσεις για δεύτερη φορά θα σε μαγκώσουν...
S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Καθηστε ρε παιδια.Εγω σκαναρα τελεια μια αποδειξη και τη δεχθηκαν.Επισης, οσες φορες και αν τη χρησιμοποιησεις ποιο ειναι το προβλημα?Αν δλδ ολο σου χαλαει το hardware?
deathlok Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 fototipia apodiksis tin dexontai kai min arxizete tis istories gia apates ktl. isxiei to klasiko otan kobeis timologio to afthentiko paei stin eforia opote esi kratas mia fototipia gia na kaneis tin doulia sou. (pistevo pos kati tetio exei pathi o filos mas kai rotaei)
sotris99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως αν κόψω τιμόλογιο από το πλαίσιο και χρειαστώ σέρβις τότε δεν χρειάζομαι τίποτα γιατί βρίσκουν την αγορά μου με το λογιστικό τους πρόγραμμα...
S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Ναι αλλα οι περισσοτεροι ειναι ιδιωτες χωρις επαγγελματικο ΑΦΜ...
spirosta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 αν θέλει μπορεί να μην τη δεχτεί. ΑΛΛΑ την δέχονται. Άμα πας εσύ και αλλάξεις στοιχεία αυτοί το βλέπουν αφού οι υπολογιστές κρατάνε τα πάντα σε αρχείο. Άρα εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Άσε που άμα κάνεις μπορεί να σε κυνηγάνε και νομικά. Πάντως εγώ όταν πούλησα έναν δίσκο στο άτομο που τον έδωσα του έδωσα φωτοτυπία αφού ήθελα εγώ το προτότυπο γιατί είχα πάρει και άλλα πράγματα. Ο δίσκος χάλασε ή οτιδήποτε και ο άνθρωπος χρησιμοποίησε κανονικά την φωτοτυπία.
devil_will_cry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 kala eiste para poly kaxypoptoi kai ponhroi edw mesa.fwtotypia thelw giati thelw na poylhsw kati pragmata kai einai sthn idia apodeiksh kai kapoia alla.tha paw sto plaisio na rwthsw.
Bougas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 poli kaxipoptoi oloi me to plaisio!den ftanei pou sas kernane koulourakia portokalada kai kafe.............
scorer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 xaxaxaxaxax tha tous po na feroun kai kamia pitsa..kana soublaki...
dtkos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Γιατί δεν πας την πρωτότυπη απόδειξη και την φωτοτυπία στο ατυνομικό τμήμα για την επικύρωση του πιστού αντιγράφου τότε πιστεύω οτι θα θα την δεχτούν.
k_w_t Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Παντως πριν 3 χρονια ειχαν πιασει μια παρεα στο ΠΛΑΙΣΙΟ της στουρναρη που πλαστογραφουσε αποδειξεις απο φτηνες αγορες(cd,mousepad) με ακριβα προιοντα (cpu,ram)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.