yperion Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Σε ένα παλιό μου υπολογιστή(P133, 16MB ram, W95, εσωτερικό μόντεμ) αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ το μόντεμ λειτουργεί (καλώ 141 και ακούω την ώρα), συνδέεται με την ΟΤΕΝet αλλά δεν μου ανοίγει καμιά σελίδα. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να βρει τη σελίδα και να ξαναπροσπαθήσω ή να δω αν έγραψα καλά το όνομα. Δοκίμασα πολλές μέρες και σε ελληνικά αλλά και σε ξένα sites. Αυτά και με τον ΙΕ 5 και με τον ΙΕ 3.5. Καμιά ιδέα κανείς ;
Maniakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 8a pas Start > Settings > Control Panel > Network kai 8a kaneis remove to TCP/IP Protocol , 8a kaneis restart meta 8a to ksanakaneis Install , 8a ksanakaneis restart kai meta 8a einai OK
H@RRI- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 mhpws einai provlhma twn settings gia tous proxies tou isp? Apo thn perigrafh egw mono se auto paei o nous mou.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 @ yperion Κι εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα παλιά, στα Win98SE. Ακριβώς το ίδιο. Αν και έμπαινε κανονικότατα, ούτε mail έπαιρνε από τον server, ούτε καμιά σελίδα δεν εμφανιζόταν.<p>Στο Help Desk της OTEnet που είχα πάρει, μου είχαν πει δύο πράγματα: Απενεργοποίηση οποιουδήποτε firewall και επανεγκατάσταση του TCP/IP, όπως ακριβώς το περιέγραψε ο Maniakos. Θέλει 2 restart αλλά θα λήξει το πρόβλημα.
Dvs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 emena simvainei to exis: An osi ora leei "checking usernam &pass" anoixo opoiadipote programma kai prospathisei na sindethetei me internet exo to provlima pou eipate. Me restart omos diortonete. Ti mporei na ftaiei?
gap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 το προβληματάκι είναι με το πρωτόκολλο ! Παιρνόντας το ξανά όπως είπαν τα παιδιά είσαι εντάξει ! Κάνε το !
soko Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Πολλές φορές φταίει και ο κόμβος που συνδέεσαι, εγώ μπαίνω με Panafonet από Πάτρα και ενώ μπαίνει ο υπολογιστής πρέπει να περιμένω 1-2 λεπτά μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί η σύνδεση, δεν φταίει ο υπολογιστής μου, δοκίμασα και από άλλο υπολογιστή με καλή γραμμή, το ίδιο συμβαίνει.
nickg-ath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Dvs: <strong>emena simvainei to exis: An osi ora leei "checking usernam &pass" anoixo opoiadipote programma kai prospathisei na sindethetei me internet exo to provlima pou eipate. Me restart omos diortonete. Ti mporei na ftaiei?</strong><hr></blockquote><p>Μα όση ώρα κάνει επαλήθευση ονόματος και κωδικού δεν έχει γίνει ακόμα η σύνδεση. Είναι φυσιολογικό να μην ανοίγει καμία σελίδα εκείνη την ώρα. Από όταν σου γράψει Logging on to network μπορείς να ανοίγεις σελίδες
yperion Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα ήταν όντως το TCP και λύθηκε με τον τρόπο που δείξατε.
Dvs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by nickg-ath: <strong><p>Μα όση ώρα κάνει επαλήθευση ονόματος και κωδικού δεν έχει γίνει ακόμα η σύνδεση. Είναι φυσιολογικό να μην ανοίγει καμία σελίδα εκείνη την ώρα. Από όταν σου γράψει Logging on to network μπορείς να ανοίγεις σελίδες</strong><hr></blockquote><p>Enoietai oti prospatho afou teleiosei i diadikasia tou "authenticating" - den eimai toso mala*** <p> osi ora leei "checking usernam &pass" anoixo opoiadipote programma kai prospathisei na sindethetei me internet den anoigei tipota. (anamenomeno) . Molis teleiosei xananoigo opoiadipote programma & exo to provlima pou eipate(to mono programma pou anoigei eiai to flashfxp - ftp client) . Me restart omos diortonete (arkei na min xanaanoixo kati osi ora kanei "authenticating"<p>[ 21-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Dvs ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.