tsialiam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Exw kanei egkatastash tou netmode sto pc mou. Mpenw intenet ktl. Ama klisw to pc, thn epomenh fora pou tha ksanampw den tha sundeete sto internet. Otan paw stis rithmiseis tou modem kai patisw ena koumpi pou leei epikinonia me modem (kati teloio). Mou leei oti den uparxei modem. Meta prepei na kanw katargisei tou paliou kai ksana egkatastash tou. Ti mporei na fteei? To problhma uparxei mono otan sundew to NetMod me usb. Me siriako ola OK. To m/b einai to msi k8n neo4 sli. Exw katebasei olous tous teleutaious drivers.
Αλέξης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Φιλε μου το NetMode,με συδεσh USB,εχει προβλημα.Εμενα κοβοταν η συνδεση οταν αναβα η εσβυνα το φως στο δωματιο.Μου το αλλαξε ο ΟΤΕ,αλλα τα ιδια παλι.Το γυρισα και εγω στην σειριακη και ησυχασα.Οι ταχυτητες παντως ειναι οι ιδιες.Το κατηργησα και αυτο μετα απο λιγο καιρο με ADSL.Αυτο να κανεις και εσυ για να ησυχασεις απο τετοια προβληματα,συν την ταχυτητα που θα εχεις.
christos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Εγώ παλιά που το χρησιμοποιούσα με usb δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ίσως να στάθηκα πολύ τυχερός, πάντως αν δεν έχεις κάνει firmware update καλό είναι να κάνεις, διορθώνει αρκετά προβλήματα, ίσως σε βοηθήσει και εσένα. Αν θέλεις πήγαινε στο παρακάτω link και θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις firmware update, αν αποφασίσεις να το κάνεις καλό είναι να κατεβάσεις και το netMod Configuration Manager που θα το βρεις από το ίδιο link, με αυτό το πρόγραμμα θα κάνεις πολύ εύκολα αναβάθμιση στο netmod και με πολλές άλλες δυνατότητες. http://www.intracom.gr/helpdesks/netmod/netmod_gr.htm Υ.Γ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την τηλεφωνική υποστήριξη αν έχεις κάποιες απορίες και προβλήματα.
tsialiam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 To idio netmode to xrisimopoiousa 2 xronia me to laptop kai den eixe kanena problhma. Mallon to problhma einai sto m/b pisteuw
urezin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 kai me teleutaio firmware tis idies malakies kanei xanei thn epikoinonia sthn usb thura meta thn proth egatastash gia diaforous logous emena meta apo 4-5 ores thn exane teleios To netmod einai mia apotuxhmenh suskeuh sto exoteriko gia thn idia texnologia exoun bgalei polu kaluteres suskeues phra apo germania mia kai douleuei tzami meso isdn Tespa bale adsl h pare isdn router to kalutero kata thn gnomh mou sundeetai me to netmod meso rg-45 kai exei 4 thures ethernet gai na baleis oti theleis pano
tsomoloko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Προτείνω και εγώ τη λύση για σύνδεση μέσω σειριακής.Ίδιες ταχύτητες, πολύ λιγότερα (αν οχι μηδαμινά) προβλήματα...
damiano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Και το δικό μου netmode είχε πρόβλημα με την usb και το είχα με σειριακή..
madsc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Έχουν παρατηρηθεί πολλά προβλήματα με netmod και σύνδεση σε usb ανεξαρτήτως μητρικής/config/drivers. Σε μερικά configs σε συνδυασμό με κάποια firmware, ναι παίζει αψεγάδιαστα με usb αλλά αυτό δυστυχώς δεν αποτελεί τον κανόνα. Προτείνεται σε κάθε περίπτωση να συνδέεται σειριακά με το μικρότερο δυνατό μήκος καλωδίου. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.