bend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Εγώ τα είχα πάρει από την Γραμμή. Πάρε τους τηλ. γιατι στο site τους δεν τα έβρισκα ούτε εγώ όταν τα έψαχνα. Όσο για το ακριβά που λές τα είχα πάρει πριν κάνα 6μηνο 53ευρώ, πίο φτηνά απο τα Teac που έδινε το multirama και είναι χάλια.
metmat Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Φίλε bend δικό μου το λάθος για το ακριβά. Μάλλον άλλη τιμή κοιτούσα και ήταν πάνω από 100€. Τα μπέρδεψα ολίγον τι στη σελίδα που έβλεπα. Αυτά που είχες πάρει από την Γραμμή ήταν τα usb ή τα άλλα. Έμεινες ικανοποιημένος από τα medusa;
bend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ δεν έχω πάρει τα usb αλλα τα κανονικά και τα έχω συνδεδεμένα πάνω σε Audigy 2ZS και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όχι μόνο σε παιχνίδια, που πραγματικά δεν μπορώ να παίξω πλέον χωρίς αυτά, αλλα ακόμα και σε dvd αποδίδουν πολύ καλά. Γνώμη μου είναι ότι το DVD θα το ευχαριστηθείς περισσότερο σε κανονικό σύστημα 5.1 αλλά το παιχνίδι έχει άλλα διάσταση με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Παρότι έχω 7.1 ηχεία, απο τότε που πήρα τα ακουστικά, τα χρησιμοποιώ σπάνια. Edit: ένα αρνητικό που έχουν είναι ότι έχουν ευαίσθητο ενισχυτή και παρεμβαλόταν το wirelles router που είχα δίπλα. Αλλά μόλις άλλαξα την κατεύθινση της κεραίας του router δεν παρεμβάλεται τίποτα παρά μόνο το κινητό όταν χτυπάει.
metmat Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά τα medusa δεν τα βρήκα. Βρήκα μονο τα usb. Πήρα λοιπόν να δοκιμάσω τα zalman. Τα έβαλα κανονικά πάνω στην κάρτα ήχου και έχω το εξής πρόβλημα. Το κεντρικό (θεωρητικά) ηχείο έχει πολύ χαμηλή ένταση. Το ίδιο και τα πίσω. Το πρόβλημα είναι ότι στις ταινίες, οι διάλογοι ακούγονται από το κεντρικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να "σκεπάζονται" οι διάλογοι από τον ήχο των μπροστινών ηχείων. Δοκίμασα να αλλάξω τα βίσματα αλλά τίποτα. Χαμήλωσα και την ένταση των μπροστά ηχείων, αλλά ο ήχος ακούγεται πολύ χαμηλά. Χρησιμοποιώ το power dvd 6 και στο audio configuration βάζω 6 ηχεία και noisy enviroment όπως λέει και το manual των ακουστικών. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η κάρτα ήχου; Έχω την onboard που έχει το asus K8N.
Amapola Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια εσεις που εχετε τα ΗΡ 11 , μπορειτε να μου πειτε το μικροφωνο που εχουν πως δουλευει? με ποια συνδεσμολογια δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.