metmat Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Προκαταβολικά θέλω να ζητήσω συγγνωμη από τους moderators σε περίπτωση που το topic είναι σε άσχετο τμήμα του forum. Απλά δεν έβρισκα που αλλού θα μπρούσε να κολλάει καλύτερα γι' αυτό το βάζω στις κάρτες ήχου. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχουν ακουστικά που μπορούν να βγάλουν ήχο 5.1. Ή μάλλον να κάνουν τον ήχο να ακούγεται σαν 5.1 και να έχουν καλή απόδοση ειδικά στα μπάσα. Να μην είναι σαν ακουστικά από walkman. Συνηθίζω να βλέπω ταινίες το βράδυ και επειδή οι υπόλοιποι της οικογένειας κοιμούνται είναι λογικό να μη μπορώ να ανοίγω τα ηχεία. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν τέτοια ακουστικά. Όμως δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου. Μήπως ξέρει κανένας κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που έχει ή αν μπορεί κάποιος να δώσει κανένα link; Επίσης θέλω να ξέρω πόσο περίπου κοστίζουν. Ευχαριστώ.
jokal81 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Des ayta egw den exw dei kapoia alla kai einai kati pou endiaferei kai emena. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176795&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=160729&Merchant_Id=1&sts_cid=3
billpeppas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Για ακρόαση ταινιών DD/DTS και gaming έχουμε τέτοια ακουστικά... Αλλά κάποια 5.1 με καλό μπάσο...καπούτ. Ακόμα και τα Sennheiser δεν έχουν το μπάσο που προφανώς αναζητάς... [ μιλάω για 5.1 Headphones για PC ] Συζήτηση καλή για τα 5.1 ακουστικά της αγοράς έχει γίνει εδώ
metmat Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Όταν λέω να έχουν καλή απόδοση στα μπάσα δεν περιμένω σε καμία περίπτωση να είναι σαν κανονικά ηχεία. Απλά να μην είναι της πλάκας. Να μπορείς να δεις μια ταινία χωρίς να νομίζεις ότι ακούς καμιά μετάδοση αγώνα από ραδιοφωνάκι. Θέλω ο ήχος που θα βγάζουν να είναι "γεμάτος".
denexo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πήρα τα TEAC HP-11 από το (μακαρίτικο πλέον) Chip Shop. Πολύ καλά ηχεία, πιο όμορφα σχεδιαστικά από τα HP-10 για τα οποία έκανε κάποιος νομίζω review στο pctechnology.gr .
Gabriel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Και εγώ τα Hp-11 έχω,αρκετά πιό ποιοτικά από τα HP-10.Πολύ ευχαριστημένος.Καλός ήχος γεμάτος χωρίς τσιρίγματα στα ψηλά.Καλός διαχωρισμός των ηχείων.
HighT3ch Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Τα Zalman ειναι πολυ καλα και ποιοτικα (κλασικη Zalmanαδικη ποιοτητα), τα εχω απο το stock house του Πλαισιου 4-5 μηνες και ειναι αψογα. Ατμοσφαιρικος ηχος, μπασα και σχεδον μηδενικος θορυβος απ'εξω μολις τα φορεσεις. Συν τοις αλλοις ειναι και αρκετα ανθεκτικα (στα πεσιματα δηλαδη), προσοχη λιγο στο καλωδιο που πηγαινει στο ακουστικο στο σημειο εισοδου.
MY80- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Proswpika oute ta zalman oute ta HP10 pou dokimasa me entypwsiasan. Ta zalman sigoura htan dynata kai anthektika, eixan kalo isolation alla apo pistothta de legane kai para polla. Ta HP10 mona tous den htan idiaitera asxhma an kai de tha ta proteina gia thoryvodhs xwrous. O enisxyths me ton opoio erxontai omws prepei na einai o xeiroteros enisxyths pou exw akousei pote mou. Kala logia exw akousei gia ta AKG HEARO 777/787, alla eidika sthn ellada einai poly tsimpimena (250E+).
metmat Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον θα καταλήξω στα zalman. Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω να ακούσω τον κορυφαίο ήχο. Μόνο για ταινίες με ενδιαφέρουν και όχι για τραγούδια. Άντε και λίγο games. Είναι και πολύ καλή η τιμή τους νομίζω. Από τη στιγμή που παίζουν δυνατά και καθαρά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Το μόνο που με πειράζει λίγο είναι το γεγονός ότι βγάζουν 3 βισματάκια για σύνδεση με την κάρτα ήχου απευθείας και βαριέμαι αυτό το βάλε-βγάλε μεταξύ ηχείων και ακουστικών. Αν βάλω καλώδια που έχουν δύο εισόδους και καταλήγουν σε ένα "καρφί" για να έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένα και ηχεία και ακουστικά θα έχω απώλειες στην ποιότητα του ήχου;
SpUga5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα, χθές μου έκαναν δώρο τα 5.1 ακουστικά της teac (ΗΡ-11). Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να τα συνδέσω με τον υπολογιστή!! Οι οδηγίες δεν είναι και πολύ κατατοπιστικές, μαλλον με μπέρδεψαν... Η κάρτα ήχου μου είναι η SoundBlaster live 5.1 digital...Αν μπορέι κάποιος ας βοηθήσει
bend Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου πάρε, αν τα βρείς, τα Medusa 5.1 της speed link που έχουν πάρει την καλύτερη κριτική σε review του tomshardware για το μπάσσο τους. Προσοχή όμως όχι αυτά με την usb συνδεση αλλά τα κανονικά. Εγω τα έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πρόσφατα έτυχε να πάρει ένας φίλος αυτα που πουλάει το Multirama και τα συγκρίναμε. Καμία σχέση. Του multirama (teac αν δεν κανω λαθος) είναι πολυ χαμήλής ποιότητας όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στην τρόπο που ακούς τον ήχο που βγάζουν. Τράβα ενα search στο site του tomshardware και θα βρείς το συγκριτικό τεστ που κάνανε με διάφορα ακουστικά 5.1 Edit: πάρε το λινκ http://www.tomshardware.com/2005/07/14/headsets_gamers_can_love/ Έχουν και άλλο ένα που συγχρόνος συγκρίνουν και τα ζαλμαν τοποία θεωρούν ότι έχουν καλό positioning αλλά όχι καλό μπάσσο. Δεν έχω χρόνο όμως για να στο βρώ.
metmat Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Πολύ καλά φαίνονται τα Medusa αν και λίγο ακριβά. Θα μου πεις ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Υπάρχουν όμως σε μαγαζιά στην Ελλάδα γιατί δεν θέλω να ψωνίζω γενικά μέσω internet.
tarrasque Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 http://skroutz.gr/search.php?sp_keyword=medusa+5&sp_catcode=SKROUTZ (αν και το μοναδικό μαγαζί που εμφανίζει πρώτη φορά το βλέπω)
denexo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Το θέμα όμως είναι αν τα συγκεκριμμένα ακουστικά του technoshop είναι αυτά του tomshardware ή τα usb (καθότι τεράστια η διαφορά μεταξύ τους). Στο ίδιο τριπάκι είχα μπει και εγώ : έψαχνα τα medusa αλλά δεν τα βρήκα πουθενά Ελλάδα, οπότε πήρα τα HP-11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.