sash Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Λόγω της δουλειάς μου πρέπει να έχω στο ιδιο pc ανοιχτπά ταυτόχρονα Word, Excel, PDF, στατιστικά πακέτα, από τα οποία πρέπει να δουλευω ταυτόχρονα.. Έχω δει οτι δίνεται να "σπάσω" το desktop σε 2 οθόνες και να δουλεύω ταυτόχρονα σε 2 οθόνες. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι χρειάζομαι για να γίνει αυτό? Ευχαριστω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matsakonistis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Φυσικά και γίνεται! Εγώ έτσι δουλεύω. Αρκεί να έχει κάρτα γραφικών με δύο εξόδους. Συνήθως έχουν μια για αναλογική έξοδο και μια για ψηφιακή. Συνδέει τη μια οθόνη στην αναλογική και την άλλη στη ψηφιακή. Έπειτα από τις ιδιότητες οθόνης ορίζεις τις αναλύσεις που θα έχουν οι δύο οθόνες σου, ποια θα είναι η πρώτη και ποιά η δεύτερη κ.λ.π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sash Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 H κάρτα μου είναι αυτή. Έχει και analog κ DVI εξοδο. http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 Κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Κάνει μια χαρά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matsakonistis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Πρέπει να κάνει. Απλά σύνδεσε τη δεύτερη οθόνη πάνω στη θύρα και κάνε επανεκκίνηση. Δεξί κλικ μετά ιδιότητες και επέκταση σε δεύτερη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.