Vangogh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Πως μπορώ να κάνω εκτροπή απο το σταθερό στο κινητό μου;
christos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Πως μπορώ να κάνω εκτροπή απο το σταθερό στο κινητό μου; Εκτροπή Κλήσεων Χρήση Για να ενεργοποιήσετε την άμεση εκτροπή, και να μεταφέρονται οι κλήσεις σας απευθείας σε κάποιο άλλο τηλέφωνο, πληκτρολογήστε: * 21* τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε τα τηλεφωνήματά σας και # την έμμεση εκτροπή, και να μεταφέρονται τα τηλεφωνήματά σας μετά από 3-5 κουδουνιδμούς του τηλεφώνου σας πληκτρολογήστε: * 61 * τον αριθμό του τηλεφώνου στο οποίο θέλετε να μεταφέρετε τα τηλεφωνήματά σας και # την εκτροπή, όταν το τηλέφωνό σας είναι κατειλημμένο, πληκτρολογήστε: * 67 * τον αριθμό τηλεφώνου στο οποίο θέλετε να μεταφέρετε τα τηλεφωνήματά σας και # Για την ακύρωση πληκτρολογήστε: Για την άμεση: # 2 1 # Για την έμμεση: # 6 1 # Για την εκτροπή κατειλημένου: # 6 7 #
sakaflias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πως μπορω να κανω εκτροπη συγκεκριμενου αριθμου ?
AlexPc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Για την ακύρωση πληκτρολογήστε: Για την άμεση: # 2 1 # χρησημοποιω αυτο για την ακυρωση.. και απλα το κινητο μου δεν κανει τιποτα. Γιατι;
Cooked Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Θέλω να κάνω εκτροπη κλήσεων σε ένα άλλο κινητό.παταω **21* τον αριθμό # και όταν καλούν στο κινητό εκείνο έρχονται οι κλήσεις και στο δικό μου κινητο;
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 εκτροπη σημαινει οτι για νουμερα που σε καλουν, το τηλεφωνικο κεντρο θα τα ανακατατευθύνει προς το άλλο νουμερο, χωρίς να ενοχλείται η δική σου συσκευή. Δηλαδη εσύ παραλληλα μπορεις να κανεις κανονικα εξερχομενες κλήσεις. Στα υποψη οτι επιβαρύνεσαι εσύ το κοστος κλήσης απο το δικό σου νουμερο προς αυτο που εκανες εκπτροπη. Επισης σε πολλες συσκευες γράφει "νουμερο απο εκπροπή" 1
karaLRS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Πως μπορώ να κάνω εκτροπή το ελληνικό μου νούμερο να γίνεται κλήση μέσω Skype σε αμερικανικο. Φεύγω για 2 μήνες και έξω.
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, ziaba είπε Μιλάμε για τρελό survivor θέμα του 2006 Τετοιες αναρτήσεις εγω τις λεω "Ειδα google και μπήκα". 1
Cooked Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 12/6/2014 στις 9:10 ΠΜ, sakaflias είπε Πως μπορω να κανω εκτροπη συγκεκριμενου αριθμου ? Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω εκτροπή και μετά από 3 κουδουνισματα να χτυπάει και στο δικό μου ?
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, Cooked είπε Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω εκτροπή και μετά από 3 κουδουνισματα να χτυπάει και στο δικό μου ? ...ορίστε;
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, Cooked είπε Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω εκτροπή και μετά από 3 κουδουνισματα να χτυπάει και στο δικό μου ? Κάνε ένα κόπο να επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου και πες τους τι θες να κάνεις, αν γίνεται και με ποια διαδικασία
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, isay είπε Κάνε ένα κόπο να επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου και πες τους τι θες να κάνεις, αν γίνεται και με ποια διαδικασία χρεώνει και αυτός...
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ας στειλει email, ας ζητήσει call back, ας στείλει messenger, τρόποι υπάρχουν.
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Είναι η αυτονόητη κίνηση για τέτοιου είδους θέματα. Γιατί λαμβάνεις ποιό έγκυρες απαντήσεις... Προφανώς "τα θέλουμε όλα έτοιμα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα