Προς το περιεχόμενο

provlima me forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera pedia xtes evala mia forthnet alla exo ipervolika arga download kai sxetika argo upload.Mipos fteei oti exo modem router apo epoxi conex me to logotipo tou ote,Mipos den sikxronizete kala?

Δημοσ.

den eise o monos...

einai genikotero to problima me tin forthet auto ton kero.

malista h eteria exei probi kai se mia prosfati anakinosh kanontas logo gia diafora problimata se 4-5 perioxes tis elladas...

as elpisoume se ligo kairo na strosoun ta pragmata... ego eimai me 384 kai den piano pano apo 15-20k kai an....

Δημοσ.

και εγω με forthnet. νομιζα οτι το προβλημα ηταν με disconnections. οπως στη δικια μου περιπτωση. δεν ηξερα οτι υπαρχει και πτωση της ταχυτητας.

Δημοσ.

Και εγω με Forthnet 384 ειμαι και έχω χαμηλές έως απαράδεκτες ταχύτητες από την αρχή της εβδομάδας. Τους πήρα τηλ και είπαν ότι είναι τεχνικό το πρόβλημα (πάντα την ίδια ατάκα δε λένε; ;)) και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα το έχουν διορθώσει.

Σήμερα όντως πάνε λίγο καλύτερα οι ταχύτητες (7~11kbps) αλλά δεν είναι τα 35~40 που έπιανε.

Ας ελπίσουμε να διορθωθεί γρήγορα το πρόβλημα, γιατί όσοι την έχουμε επιλέξει, το κάναμε όχι μόνο για τις χρεώσεις αλλά και για την "αξιοπιστία" που πιστέυαμε ότι προσφέρει η Forthnet στους συνδρομητές της.

Πρέπει πάντως να έχει να κάνει και με τις προσφορές που έκανε η εταιρία τον τελευταίο καιρό. Απο βδομάδα που τελειώνει η προσφορά, πιστέυω να φτιάξει.

Εις αναμονή παίδες......................................... :-)

Δημοσ.

10-20 kbit per sec και όχι kB per sec;

Αν είναι kbit μηπως εχεις κάποιο άλλο πρόβλημα. Εντάξει έχει πρόβλημα η Forthnet αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. Δεν ξέρω κιόλας αλλά υποθέτω.

Δημοσ.

ego paidia me forthnt katebazo me 55-60 kbyte/sec

anebasma apo 12 eos 16!

ipomonh,apo oso xero ine problma 60% forthnet kai 40% ote

alla thema oron na ftiaxtei 100%.mia fora kremase i forthnet gia parapano

apo to fisiologiko,as mhn thn kremasoume

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...