Προς το περιεχόμενο

Megaupload Premium και Flashget

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια συνδρομή στο megaupload.com και είδα στο Faq τους και γράφει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω για κατέβασμα μερικά download manager όπως π.χ. το flashget. Δοκίμασα να βάλω μερικά λινκς που βρήκα, αλλά παρ' όλο που δίνω τα στοιχεία μου δεν αρχίζει το κατέβασμα. Απλώς μου σώνει ένα αρχείο στον υπολογιστή μου 1ΚΒ και τίποτε περισσότερο. Έχει κάνεις συνδρομή σε megaupload να μου πει πως να χρησιμοποιήσω το Flashget χωρίς να πρέπει να πηγαίνω στην σελίδα του megaupload να βρίσκω το download link. Αυτό που θέλω να κάνω και σας γράφω ποιο πάνω το έχω δοκιμάσει στο rapidshare και σε αυτούς γίνεται. Εδώ στο megaupload τι παίζει ?

Δημοσ.

Προφανώς θα πρέπει να περάσεις από την σελίδα του και από εκεί να κάνεις κλίκ στο λίνκ για να αρχίσει το κατέβασμα.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως στο rapidshare.de δεν είναι έτσι. Περνάς το αρχικό link στο flashget και όταν δώσεις τα στοιχεία που έχεις για login & passwd αυτό αναλαμβάνει να κατεβάσει το αρχείο που πρέπει χωρίς να πρέπει να μπεις καθόλου στην σελίδα τους. Αλλά μάλλον στο megaupload δεν έχουν αυτή την δυνατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...