Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για τα Zero One?

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego ena zero one xero sti thessaloniki. pou prin kapoia xronia itan isos to agapimeno mou magazi! pote den adimetospisa to paramikro provlima oti kai an ixa parei!

To thema einai oti exo poly kairo na pao opote de xero ti paizei afti ti stigmi!

Pantos itan apsogi!

:D

Δημοσ.

Το ZeroOne είναι πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και από όσο γνωρίζω είνια το μόνο που έχει καταφέρει να κρατήσει (και διευρύνει) το πελατολόγιό του (εξαιρούνται οι αλυσίδες για τις οποίες δε μπορούμε να κρίνουμε με την ίδια ευκολία). Γενικά έχει πολύ καλές τιμές, οι υπάλληλοι (πωλητές) είναι πολύ ευγενικοί και δε σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το support (που έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ουκ ολίγες φορές) ήταν σωστό και άμεσο (αν και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις γιατί κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερο). Σχεδόν όλες οι αγορές που έχω κάνει από αυτούς (και έχω κάνει αρκετές) ήταν χωρίς προβλήματα. Έχω όμως και την εμπειρία ενός φίλου ο οποίος παρήγγειλε φορητό και ενώ τον διαβεβαίωναν ότι η οθόνη ήταν κάποιας Α ανάλυσης το μηχάνημα που πήρε δεν αντιστοιχούσε στις προδιαγραφές. Ίσως ήταν γκαντέμης μια φορά, ίσως ήμουν εγώ τυχερός πολλές φορές. Αν ψάξεις λίγο στο forum θα δεις γενικά ότι είναι από τα αξιόπιστα καταστήματα.

Δημοσ.

Φίλε tzoykas μάλλον ο φίλος σου ήταν γκαντέμης, γιατί και εγώ αγοράζω εδώ και 6 χρόνια από το ZeroOne και δεν μου έτυχε ποτέ ελαττωματικό υλικό. Έχω αγοράσει από εκεί 2 desktop και 1 laptop. Μια μόνο φορά που υπήρχε πρόβλημα συμβατότητας μόντεμ-κάρτας ήχου μου την άλλαξαν άμεσα χωρίς να χρειαστεί να προτείνω εγώ. Επίσης πρέπει να σημειώσω ότι οι πωλητές εκτός από ευγενικοί είναι ενημερωμένοι. Περιγράφοντάς τους κάθε φορά που πήγαινα για αγορά τις δυνατότητες που ήθελα να έχει πάνω-κάτω το pc μου, καταλήγαμε σε ένα μηχάνημα που χωρίς να είναι ιδιαίτερα ακριβό είχε δυνατότητες που να αντέχουν σε σχετικό βάθος χρόνου. Γενικά είμια υπερευχαριστημένος και όσους φίλους και γνωστούς έστειλα εκεί για αγορές έμειναν εξίσου ευχαριστημένοι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

+01 και απο εμενα!!Απο εκεί πήρα πρώτη φορά το 2000, παρα πολύ καλή εξυπηρέτηση και καλό σερβις. Το μόνο ελάτωμα,προτιμούσα την παλία -underground- διακόσμηση που είχε το μαγαζί, τώρα έχει γίνει πολύ λαμπερό...

Δημοσ.

Eνας φίλος μου είναι κολλημένος με τα ZERO και σίγουρα ξέρει πολύ περισσότερα από εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...