jimaras1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 αγόρασα την NETGEAR WG311 v3 από το ΠΛΑΙΣΙΟ και προσπαθώ να την εγκαταστήσω σε PC(celeron 400) με windows 98 SE. Tο κουτί της κάρτας έχει ως system requirements "PC with pentium 300Mhz compatible processor or higher, windows 98se,me,2000,xp." Έκανα αρκετές προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφερα. Εγκαθιστώ τους drivers , εγκαθιστώ την κάρτα , μπουτάρω, την βλέπει σαν new hardware, μου ζητά το CD των windows,το βάζω, και μετά από λίγο κολάει. κάνω reset ,tην βλέπω στο control panel αλλά με πρόβλημα. Μήπως φταίει οτι έχω celeron και αδίκως προσπαθώ ή κάτι άλλο φταίει?
kirimis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μηπως να δοκιμαζες να κατεβασεις νεους drivers απο το net... Δεν ξερω αν γινεται να μπεις σε safe mode και να δοκιμασεις το install.... (γερασα και δεν τα θυμαμαι τα 98) Επισης για δες μηπως εχουν μπλεξει τα μπουτια τους τιποτα IRQ... δοκιμασε να τις αλλαξεις θεση PCI και να κανεις παλι install... Το οτι εχεις Celeron δεν φταιει... το λειτουργικο πιθανοτατα φταιει... (αν εχεις αρκετη μνημη δοκιμασε τιποτα win2000 η XP...)
jimaras1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 έχω τους τελευτα'ιους drivers. δοκίμασα και αλλη θέση PCI αλλά δεν κατάφερα κάτι. όμως είδα κάπου στο internet ότι απαιτείται PCI 2.2 και πιθανόν να μην έχω. Το κουτί της κάρτας δεν έγραφε κάτι τέτοιο αλλά το γράφει μόνο στο site.
Johnnie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 ΑΝ ακολούθησες πιστά τις οδηγίες εγκατάστασης και το troubleshooting που υπάρχει σε .txt αρχείο μέσα στο πακέτο των drivers, τότε καλύτερα να δοκιμάσεις την κάρτα σε έναν άλλο υπολογιστή (νεότερο) για να δεις αν είναι πρόβλημα της κάρτας ή αν όντως υπάρχει θέμα με το PCI v2.2. Επίσης, σιγούρεψε ότι δεν έχει πρόβλημα το CD των Win98 που χρησιμοποιείς. 8) 8) 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.