nimik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ναι ενταξει...τρεξε κανα S&M + loops +100% να δουμε που θ'ανεβει...φιλικα στο λεω,δεν σου πουλαω πνευμα..
littlelouievegos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ναι ενταξει...τρεξε κανα S&M + loops +100% να δουμε που θ'ανεβει...φιλικα στο λεω,δεν σου πουλαω πνευμα.. Ναι βρε το καταλαβα..Σου λεει τπτ 2x Prime95 for 24hrs? απο εκει ειναι η max temp Αν η θερμοκρασια ειναι σε λογικα επιπεδα δεν εχεις κανενα προβλημα..
billpeppas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ask Skinny LOL Απο την αλλη εβδομαδα μαλλον .. Ρε θα τον φέρεις την Κυριακή να τον δοκιμάσουμε στα κρύα κρύα ? p.s. Nimik, είπε ΚΑΙ S&M...
littlelouievegos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ρε θα τον φέρεις την Κυριακή να τον δοκιμάσουμε στα κρύα κρύα ? p.s. Nimik' date=' είπε ΚΑΙ S&M...[/quote'] Κατι θα κανουμε. Μιλα ρε απο MSN θα το χεσουμε to topic
nimik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Οσο ανεβαζει το S&M (+loops+100%) δεν ανεβαζει το Πραιμ95..και προβλημα θερμ/σιας να μην υπαρχει και παλι τα 1,55 ειναι παρα πολλα..στην ουσια +0,2ν απ'το κανονικο...βεβαια ειναι θεμα προσωπικης επιλογης.. @Bill Το average,75% απ'το loop's+100% εχει καποια διαφορα ..you know..
anti_mojos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Παιδια εγω το μονο που θελω ειναι να τον πουσαρω μεχρι 2,4.Απλα πραγματα δλδ δεν ειμαι για πολλα.Αυτο φανταζομαι δεν θελει καποιες γνωσεις ειδικες αλλα δεν ειναι τουλαχιστον για μενα ευκολο.Αν υπαρχει καποιος οδηγος να δω δωστε link. Φιλικα Γιαννης.
nimik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Παιδια εγω το μονο που θελω ειναι να τον πουσαρω μεχρι 2' date='4.Απλα πραγματα δλδ δεν ειμαι για πολλα.Αυτο φανταζομαι δεν θελει καποιες γνωσεις ειδικες αλλα δεν ειναι τουλαχιστον για μενα ευκολο.Αν υπαρχει καποιος οδηγος να δω δωστε link.Φιλικα Γιαννης.[/quote'] Ανεβασε απλα το FSB,το HTTx4 και βαλε διαιρετη στις μνημες σου..οδηγοι υπαρχουν παρα πολλοι και στο insomnia..
littlelouievegos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Οσο ανεβαζει το S&M (+loops+100%) δεν ανεβαζει το Πραιμ95..και προβλημα θερμ/σιας να μην υπαρχει και παλι τα 1' date='55 ειναι παρα πολλα..στην ουσια +0,2ν απ'το κανονικο...βεβαια ειναι θεμα προσωπικης επιλογης.. @Bill Το average,75% απ'το loop's+100% εχει καποια διαφορα ..you know..[/quote'] Περισσοτερο απο Large and small FFTs στο Prime? Δεν νομιζω.. Και το vcore ειναι μια χαρα.. Για αερα ειναι οριακο βεβαια οπως και για w/c το 1.65v. Κλασσικα πραγματα γνωστα χρονια..
littlelouievegos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Παιδια εγω το μονο που θελω ειναι να τον πουσαρω μεχρι 2' date='4.Απλα πραγματα δλδ δεν ειμαι για πολλα.Αυτο φανταζομαι δεν θελει καποιες γνωσεις ειδικες αλλα δεν ειναι τουλαχιστον για μενα ευκολο.Αν υπαρχει καποιος οδηγος να δω δωστε link.Φιλικα Γιαννης.[/quote'] Γιαννη αν δεν εισαι super γκαντεμης τα 2.4 ειναι παιχνιδακι. Ακολουθησε το link Που σου δινει ο Nimik και κατα 99% ολα θα πανε μια χαρα..
billpeppas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 @BillΤο average' date='75% απ'το loop's+100% εχει καποια διαφορα ..you know..[/quote'] Σώπα καλέ
anti_mojos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ανεβασε απλα το FSB,το HTTx4 και βαλε διαιρετη στις μνημες σου..οδηγοι υπαρχουν παρα πολλοι και στο insomnia[/url'].. Ναι τα εχω δει, αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα.Μαλλον για να μην κανω καμια κουταμαρα θα φωναξω τον δικο μου "Billpeppas" να δω πως γινεται στην πραξη.Tnks φιλε απλα ειμαι λιγο μεγαλος για να μπω σε extreme καταστασεις.Απλα εδω και χρονια σας διαβασω και σας θαυμαζω που χειριζεσται ετσι το pc.Μαθαινω κιολας πολλα απο εσας και ας ειμαι εκπαιδευτικος, εδω μεσα μοιαζω με μαθητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.