Προς το περιεχόμενο

AMD X2 4400+ Overclocking

lalexoulhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ενταξει...τρεξε κανα S&M + loops +100% να δουμε που θ'ανεβει...φιλικα στο λεω,δεν σου πουλαω πνευμα..

Δημοσ.
Ναι ενταξει...τρεξε κανα S&M + loops +100% να δουμε που θ'ανεβει...φιλικα στο λεω,δεν σου πουλαω πνευμα..

Ναι βρε το καταλαβα..Σου λεει τπτ 2x Prime95 for 24hrs? :) απο εκει ειναι η max temp ;)

Αν η θερμοκρασια ειναι σε λογικα επιπεδα δεν εχεις κανενα προβλημα..

Δημοσ.
Ask Skinny :P LOL Απο την αλλη εβδομαδα μαλλον ..

Ρε θα τον φέρεις την Κυριακή να τον δοκιμάσουμε στα κρύα κρύα ?

p.s. Nimik, είπε ΚΑΙ S&M...

Δημοσ.
Ρε θα τον φέρεις την Κυριακή να τον δοκιμάσουμε στα κρύα κρύα ?

p.s. Nimik' date=' είπε ΚΑΙ S&M...[/quote']

Κατι θα κανουμε. Μιλα ρε απο MSN θα το χεσουμε to topic :P

Δημοσ.

Οσο ανεβαζει το S&M (+loops+100%) δεν ανεβαζει

το Πραιμ95..και προβλημα θερμ/σιας να μην υπαρχει και παλι τα 1,55 ειναι παρα πολλα..στην ουσια +0,2ν απ'το κανονικο...βεβαια ειναι θεμα προσωπικης επιλογης..

@Bill

Το average,75% απ'το loop's+100% εχει καποια διαφορα ..you know..

Δημοσ.

Παιδια εγω το μονο που θελω ειναι να τον πουσαρω μεχρι 2,4.Απλα πραγματα δλδ δεν ειμαι για πολλα.Αυτο φανταζομαι δεν θελει καποιες γνωσεις ειδικες αλλα δεν ειναι τουλαχιστον για μενα ευκολο.Αν υπαρχει καποιος οδηγος να δω δωστε link.

Φιλικα Γιαννης.

Δημοσ.
Παιδια εγω το μονο που θελω ειναι να τον πουσαρω μεχρι 2' date='4.Απλα πραγματα δλδ δεν ειμαι για πολλα.Αυτο φανταζομαι δεν θελει καποιες γνωσεις ειδικες αλλα δεν ειναι τουλαχιστον για μενα ευκολο.Αν υπαρχει καποιος οδηγος να δω δωστε link.

Φιλικα Γιαννης.[/quote'] Ανεβασε απλα το FSB,το HTTx4 και βαλε διαιρετη στις μνημες σου..οδηγοι υπαρχουν παρα πολλοι και στο insomnia..

Δημοσ.
Οσο ανεβαζει το S&M (+loops+100%) δεν ανεβαζει

το Πραιμ95..και προβλημα θερμ/σιας να μην υπαρχει και παλι τα 1' date='55 ειναι παρα πολλα..στην ουσια +0,2ν απ'το κανονικο...βεβαια ειναι θεμα προσωπικης επιλογης..

@Bill

Το average,75% απ'το loop's+100% εχει καποια διαφορα ..you know..[/quote']

Περισσοτερο απο Large and small FFTs στο Prime? :P

Δεν νομιζω.. :)

Και το vcore ειναι μια χαρα.. Για αερα ειναι οριακο βεβαια οπως και για w/c το 1.65v. Κλασσικα πραγματα γνωστα χρονια.. ;)

Δημοσ.
Παιδια εγω το μονο που θελω ειναι να τον πουσαρω μεχρι 2' date='4.Απλα πραγματα δλδ δεν ειμαι για πολλα.Αυτο φανταζομαι δεν θελει καποιες γνωσεις ειδικες αλλα δεν ειναι τουλαχιστον για μενα ευκολο.Αν υπαρχει καποιος οδηγος να δω δωστε link.

Φιλικα Γιαννης.[/quote']

Γιαννη αν δεν εισαι super γκαντεμης τα 2.4 ειναι παιχνιδακι. Ακολουθησε το link Που σου δινει ο Nimik και κατα 99% ολα θα πανε μια χαρα.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...