Προς το περιεχόμενο

AMD X2 4400+ Overclocking

lalexoulhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3800+ X2 σταθεροτατος και φορτωμενος για καθημερινη χρηση..

Θεωρω οτι +300-400ΜΗz τα εχεις στο χερι χωρις εξτρα ρευμα αλλα με διαρετη στις μνημες (εξαρταται κι απ'τις μνημες σου βεβαια μεχρι ποσο πανε..) απο κει και μετα βλεπεις..

post-23125-12906292872_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας, η ερώτησή μου είναι η εξής. Έχω dual core 4400+ με overclock στα 2.53Ghz Και πάει πολύ καλά. Απλώς η θερμοκρασία του όταν δουλεύει πολύ, πάει στους 57 βαθμούς. Δεν έχω βάλει άλλη ψύχτρα, έχει την κανονική, και κουτί compucase 6A19, με μητρική Asus A8N-E. Είναι φυσιολογική η θερμοκρασία? Να πω ότι χωρίς overclock Και με την ίδια δουλειά, η θερμοκρασία είναι περίπου στους 44. Με ενδιαφέρει να το έχω ανοιχτό και να δουλεύει με τις ώρες, απλώς σε ένα μικρό τεστ για ένα πρόγραμμα χωρίς overclock μου έκανε 46 δευτερόλεπτα και με overclock, έκανε 40 δευτερόλεπτα. Μεγάλη διαφορά θα έλεγα. Βέβαια αν υπάρχει κίνδυνος αν μένει ανοιχτό το pc για μέρες, αν όχι για βδομάδες τότε να το γυρίσω πάλι στα 2.2Ghz. Να μην ζορίζω και τον επεξεργαστή. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

provlima den tha exeis ...apo thn stigmh pou den exeis kolimata ola einai ok kai oi thermokrsasia einai poli kali tha elega.

tora an esei den thes na ton zorizhs! ti na sou po..

Δημοσ.
Γεια σας, η ερώτησή μου είναι η εξής. Έχω dual core 4400+ με overclock στα 2.53Ghz Και πάει πολύ καλά. Απλώς η θερμοκρασία του όταν δουλεύει πολύ, πάει στους 57 βαθμούς. Δεν έχω βάλει άλλη ψύχτρα, έχει την κανονική, και κουτί compucase 6A19, με μητρική Asus A8N-E. Είναι φυσιολογική η θερμοκρασία? Να πω ότι χωρίς overclock Και με την ίδια δουλειά, η θερμοκρασία είναι περίπου στους 44. Με ενδιαφέρει να το έχω ανοιχτό και να δουλεύει με τις ώρες, απλώς σε ένα μικρό τεστ για ένα πρόγραμμα χωρίς overclock μου έκανε 46 δευτερόλεπτα και με overclock, έκανε 40 δευτερόλεπτα. Μεγάλη διαφορά θα έλεγα. Βέβαια αν υπάρχει κίνδυνος αν μένει ανοιχτό το pc για μέρες, αν όχι για βδομάδες τότε να το γυρίσω πάλι στα 2.2Ghz. Να μην ζορίζω και τον επεξεργαστή. Ευχαριστώ!!

Επειδη θελω να ανεβω λιγο και εγω για πες ποιες ρυθμισεις αλλαξες.Εχω ιδια μητρικη και cpu με μνημες geil(timings 3-4-4-8.

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι απ΄έξω, γιατί με βοήθησε φίλος, αλλά δες από το bios επιλογή για cpu που έχει νούμερα 210.... και βάλε 230 καθώς και ανέβασε το voltage το πολύ στα 1.4, νομίζω πάει και στο ακριβώς πιο κάτω από 1.4, στο 1.38...κάτι δεν θυμάμαι. Το Pc με το overclock είναι κλειστό τώρα. Πρόσεχε όμως μέχρι που θα φτάσεις γιατί εμένα σε κάποια φάση (που το έβαλα 240 νομίζω) δεν έκανε καν boot και έπρεπε να κάνω reset το bios, ευτυχώς άμα διαβάσεις το manual της μητρικής, δεν είναι κάτι τρομερό.

Δημοσ.
Εγω ειμαι με αερα αυτη την στιγμη @2.75 και μνημες με 5/6 2-2-2-5 και vcore 1.55v. Θερμοκρασια 57c max..

Περιμενω το w/c.. :)

1.55 με αερα?..παρα πολυ..κατα την γνωμη μου δεν αξιζει τοσο push μονο και μονο για bench..προσωπικα προτιμω λιγοτερο σκορ αλλα αξιοπρεπες για καθημερινη χρηση κι οχι να κανεις το πισι ν'αγκομαχει χωρις λογο στην ουσια..

Δημοσ.
1.55 με αερα?..παρα πολυ..κατα την γνωμη μου δεν αξιζει τοσο push μονο και μονο για bench..προσωπικα προτιμω λιγοτερο σκορ αλλα αξιοπρεπες για καθημερινη χρηση κι οχι να κανεις το πισι ν'αγκομαχει χωρις λογο στην ουσια..

Αγκομαχημα ειναι θερμοκρασια.. Οταν max temp πιανει 57 με prime95 superpi32m και s&m τοτε προβλημα δεν υπαρχει κανενα.. Και η μεση θερμοκρασια μου ειναι 45c.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...