jimakos00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Se ena systima me Win/ME me 128 MB Ram, poia einai i kalyteri rithmisi gia swap file?<BR>Einai kalytera na to afiso sta windows na to diaxeiristoun apo mona tous, i na oriso ena stathero megethos.<BR>Symeioteon oti de tha xrisimopoiountai varies efarmoges pou katanalonoun poli mnimi.
MY80- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Kane disable th VM, boot se safe mode, defrag, boot se normal kai vale 256MB, ama pairneis errors valthna 300. Den nomizw na xreiasteis parapanw ektws ama trexeis polla photoshop/s3dm/lw mazi. Shmeiwsh, na einai static (dhladh minimum kai maximum to idio) giati einai pio grhgorh apo thn dynamic.
Teoulas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 200MB είναι η δικιά μου ρύθμιση και πετάει. Ούτε που κολλάει καθόλου με photoshop, dreamweaver & internet explorer (3,4 παράθυρα) ανοιχτά.
tiger3000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 NA EINAI DIPLASIA THS MHNHMHS POY EXEIS KAI KATI PARAPANW...<BR>EPISHS OPWS EIPW8HKE NA EXEI HDIA TIMH MEGISTH-ELAXISTH...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Dhladh an thn orisoume parapanw(400) einai kalytera?
Lazarazou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 To elaxisto prepei na einai to 2plasio tis fisikis sou mnimhs kai to megisto to 3plasio.<BR>Diladi:<BR>elaxisto:256<BR>megisto:384
MY80- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Kalytera einai na exeis akrivws osh xreiazesai, ama valeis poly parapanw (px kana giga) se static tha paei xalia.
adams Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Re paidia ego pou exo 256 ram na balo 512?poly den einai?
tiger3000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 MIA KALH TIMH EINAI 2.5 FORES TH FYSIKH MNHMH POY EXEIS...<BR>AN DOYLEYEIS POLY BARIES EFARMOGES BALE X 3 FORES...
MY80- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2001 Ti lete re paidia, auto 2 fores, 3 fores ktl th ram htane palia, dhladh ama exeis 512 prepei na valeis 1024? Me 512 kata pasa pithanothta den xreiazesai kan VM.
tiger3000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2001 SWSTA.AMA EXEIS PARA POLLH MNHMH BAZEIS OSH EINAI H MNHMH TOY YPOLOGISTH SOY KAI OXI X2 H X3..<BR>OLA AYTA PANTWS EINAI SXETIKA...
Johnnie Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δεν ξέρω ποιος έβγαλε τον κανόνα <BR>"Το swap πρέπει να είναι 2 (ή 2.5 ή 3 - whatever) φορές το μέγεθός της RAM"<BR>Αυτό που ξέρω είναι ότι μία από τις πιο χοντρές μ@λ@κίες που έχω ακούσει (σχετικά με υπολογιστές βέβαια ).<BR>Η σωστή μέθοδος προσδιορισμού του minimum και maximum του swap file είναι η παρακάτω :<BR>1) Βάζουμε τη ρύθμιση για το swap file στο αυτόματο.<BR>2) Kάνουμε επανεκκίνηση και μόλις μπούμε στα windows τσεκάρουμε αν έχουν δημιουργήσει swap file και τι μέγεθος έχει. Αυτό το μέγεθος μπορούμε να το ορίσουμε ως ελάχιστο.<BR>3) Δουλεύουμε τον υπολογιστή για 1-2 ώρες τρέχοντας όλα τα προγράμματα (ταυτόχρονα) που χρησιμοποιούμε συνήθως.<BR>4) Κοιτάμε να δούμε σε τι μέγεθος έχουν φτάσει από μόνα τους τα windows το swap file (χωρίς να κλείσουμε τα ανοιχτά προγράμματα).<BR>5) Αν πχ το έχουν φτάσει 256ΜΒ τότε προσθέτουμε λίγο παραπάνω για να είμαστε σίγουροι και τον αριθμό αυτό τον βάζουμε ως maximum ή το βάζουμε ταυτόχρονα και minimum και maximum αν θέλουμε να ορίσουμε σταθερό μέγεθός.<P>Προσωπικά προτιμώ να ορίζω ένα ελάχιστο μέγεθος και να αφήνω ελεύθερο (απεριόριστο) το μέγιστο γιατί όταν είχα δοκιμάσει να έχω σταθερό μέγεθος στο swap file, μετά από μερικές ώρες δουλειάς μου έβγαζαν τα windows ένα μήνυμα ότι "δεν υπάρχει αρκετή ελεύθερη μνήμη για να εκτελεστεί το πρόγραμμα....".<P>Αυτά για την ώρα......
tiger3000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 TO X2 (PANTA ANALOGA ME TH MNHMH KAI TH XRHSH TOY YPOLOGISTH)EINAI MIA KOINH APOPSH POY YPARXEI GRAMMENH SE POLLA 'KALA' PERIODIKA PLHROFORIKHS OPWS TO WIN KAI TO COMPUTER GIA OLOYS KAI FYSIKA EINAI SXETIKH.<BR>AYTOS O TROPOS PROSDIRISMOY TOY SWAP FILE POY PERIGRAFEIS EINAI PIO SWSTOS ALLA TELIKA KATALHGEI PERIPOY STIS IDIES TIMES...
JPG Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2001 Exei kapio onoma to swap file pou kanoun ta windows? An thimame poli palia sta win3.1 ipirxe ena arxeio to opoio itan to swap file tous. Tora sta 95,98,ME pou einai afto to arxeio?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.