giannhsg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Kαλησπερα παιδια.. Αγορασα εχτες το ΜΑ730 Bluetooth adapter και εχω το εξης προβλημα.. Ενω στο Manager μου βρισκει το τηλεφωνο κανει συνδεση κτλ και μου σκαει μηνημα στο τηλ για προσθηκη και ολα πανε καλα.. Οταν παταω μεταφορα στο Handset Manager, αντι να ακουστει ενας θετικος ηχος και να μου πει οτι συνδεθηκε επιτυχος, ακουγετε ενα μπιπ και το Handset Manager ανοιγει και βγαζει στη μεση το κοκκινο εικονιδιο που σημενει οτι δεν εποικοινωνει το τηλεφωνο με το software!! Το προβλημα μου υπαρχει και σε thread στο επισημο site της εταιριας αλλα εκει προτεινουν να κοιταξω αν ειναι σωστα εγκατεστημενοι οι οδηγοι.. Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σωστα! το ξανατσεκαρα! ( το site ειναι αυτο http://global.mobileaction.com/support/support_Faq_answer.jsp?faqId=4954 Why my MA-720 canʼt make a connection between the cellphone and Handset Manager software?) Εχει καποιος το ιδιο προβλημα? Γνωριζει καποιος τι φτεει? Παρακαλω βοηθηστε! ΥΓ. Μπορω να χρησημοποιησω εναλακτικο λογισμικο ? Ευχαριστω!
giannhsg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Παιδια καποιος ας με βοηθησει.. ειμαι σε απογνωση! Πληρωσα 40 ευρω και δεν εχω το κουτι και υποθετω οτι στο πλαισιο δε θα μου το αλλαξουν.. Η συσκευη κανει κανονικα pair με το κ700 μου (μου ερχετε μηνημα για να κανω προσθηκη στις συσκευες και ολα τα σχετικα) αλλα το λογισμικο δεν εποικοινωνει με το κινητο μου! Αν ηταν προβλημα του sp2 λογικα δε θα εκανε ουτε pair, σωστα? Υπαρχει καποιο software για αυτο το καταραμενο ΜΑ730 που να υποστηριζει το κ700? ( σε λιγες μερες θα παρω το 3230) Δοκιμασα τους widcom οδηγους αλλα ΤΙΠΟΤΑ! πληρη ασυμβατοτητα με το ΜΑ730 ** Καταφερα να το λειτουργησω με το floats mobile agent 2 (το 1 δεν λειτουργουσε) και τους οδηγους που ειχε στο cd. Το προβλημα μου ειναι τωρα οτι το floats mobile agent 2 ειναι για κινητα sonyericsson και εγω σε λιγες μερες θα αγορασω ΝΟΚΙΑ 3230. Μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα που να λειτουργει με ΝΟΚΙΑ κινητα σε συνδεση COM απο ΒLUETOOTH?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.