Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συγχρονισμού;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε γιατι δε βγαζω άκρη.Εδω κι ένα μηνα έχω το 6+6 380 hol και δεν είχα κάποιο σημαντικο προβλημα εως την περασμένη Τρίτη που για 6 περιπου ώρες το λαμπάκι adsl του netroute άρχισε να αναβοσβήνει και φυσικα δεν είχα σύνδεση. Καποια στιγμη απο μονο του έφτιαξε κι είπα οτι μπορει και να οφείλονταν στην κακοκαιρία.Το ίδιο συνεβη και την Τετάρτη και απο την Πέμπτη το απόγευμα εως τώρα δεν έχει επανελθει.Εχω δωσει βλαβη στον οτε επικονωνησα με ύστερα από ώρα αναμονής καί φωνές με τεχνικο της hol κι εκεινος είπε ότι είναι θέμα οτε.Εχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον.Φταίει όντως η γραμμη του οτε ή μπορεί να είναι κατι άλλο. Εχουν σπάσει τα νεύρα μου να κοιταω το άτιμο το λαμπακι περιμένοντας να σταθεροποιηθει.Είμαι στην περιοχή Καλλιθέας.

Δημοσ.

ποιες ειναι οι φυσιολογικες τιμες?

αυτα εχω εγω (να σημειωσω οτι δεν εχω το προβλημα που αναφερει ο φιλος dpapav

SNR Margin 40.7 (D/S) 8.0 (U/S) dB

Line Attenuation 23.6 (D/S) 9.0 (U/S) dB

d/s=downstream , u/s=upstream

Δημοσ.

Paromoio provlima antimetopizo k ego simera. H enimerosi pou eixa apo tin forthnet einai oti ta modem tou ote den sygxronizontai sosta me apotelesma na dimiourgeitai to provlima ayto. Ayti tin stigmi syblirono 4 ores xoris DSL....na doume pou 8a paei aytos o erasitexnismos epitelous

Δημοσ.

Σε εμένα συμβαίνει αυτό από την Πέμπτη και συνεχίζεται ακόμη.Εχω πληρώσει για adsl και χρεώνομαι και για dialup. Δηλαδη είναι σίγουρα θέμα οτε;Προσπαθω να παρω το 1242 αλλα με βάζει συνέχεια στην αναμονη.Απίστευτα πράγματα!

Δημοσ.

emena exei aposygxronistei 2 fores mono afti ti vdomada alla i taxytites einai apelpistika arges. afti ti stigmi exo peripou 5KB up kai 7KB down. Paroxi exo ap ton ote pou mallon ftaiei gia tin katastasi kai provider to edet pou mexri tora einai apsogo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...