iforbet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Παρακάμπτω το user interface που είναι σα να το σχεδίασε παιδάκι του δημοτικού δυσλεκτικό, εξάλου δωρεάν είναι δεν έχω απαιτήσεις, παρακάμπτω το ότι ο μάγκας που έκανε τη μετάφραση στα ελληνικά και ανέλαβε και το help page το ελληνικό ήταν προφανώς κρητίκαρος και θεώρησε ότι πρέπει ενώ ψάχνουμε στο help να βλέπουμε τη μάπα ενός γέροκρητίκαρου με μουστάκες, και να μας σπάει τα νεύρα μια μαντινάδα με λύρες, παρακάμπτω ότι για κάποιο πρωτάσκουστο λόγο δε δέχεται αρχεία με "παράξενους" όπως λέει χαρακτήρες, ένας από αυτούς τους ασυνήθιστους χαρακτήρες είναι η παύλα (!) - ναι καλά το ακούσατε, η παύλα "-".... Να έκανε τη δουλειά του κιόλας!!!! Τέταρτη φορά που το τρέχω σε ένα δίωρο xvid avi, με όλους τους encoder, να παγώνει κάθε φορά εκεί πάνω στο μιαμισάωρο, που λες τελείωσε το ριμάδι να δω τη ταινία που τα ξα στη γκόμενα μου, να παγώνει και να κρεμάει και πολλές φορές να μου κρεμάει και το alt ctrl del, σε pentium m στα 2.0 ghz με 512 μνήμη, ε όχι, ξεφτίλα... Αίσχος, μου χουν σπάσει τα νεύρα που έχω φάει δύο μέρες να ασχολούμε με αυτή τη γελοιότητα, πάω να χώσω εκεί 50, εκατά ευρώ να πάρω standalone player... και για την ώρα θα χώσω καμμιά εικοσάρα να αγοράσω ένα converter του εμπορίου και της προκοπής. Και τι είναι αυτή η βλακεία που θέλει το κάθε job να του αναθέτεις και άλλο φάκελο αποθήκευσεις, δε μπορεί να τα ριμαδοσώσει σε ένα...θα μου πεις εδώ δεν έχει μετατρέψει πλήρως ένα αρχείο...και τι είναι αυτό το bug που μου κανε με ένα δοκιμαστικό δεκάλεπτο avi που με το που το τελείωσε το ξανάρχισε... Stay away...
dim_b Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Εδώ υπάρχει ένα sticky 40 σελίδων γιά το πρόγραμμα και είμαι σίγουρος ότι ο "Κρητίκαρος" δημιουργός του θα χαρεί να σε βοηθήσει, παρά τον άσχημο τρόπο που εκφράστικες γιά αυτόν και το πρόγραμμά του (που όπως λες είναι free, οπότε αν δεν σου κάνει βρίσκεις κάποιο άλλο καλύτερο).
iforbet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 σ ευχαριστώ αλλά δεν έχω άλλη υπομονή να ψαχτώ με αυτό, δύο μέρες είναι αρκετές, αγόρασα ένα του εμπορίου και έκανα τη δουλειά μου, ευχαριστώ πάντως. Γιατί εκφράστηκα άσχημα που τον είπα κρητίκαρο, περίφανος δεν είναι για αυτό; Αλλιώς δε θα κότσαρε το γέρο με τις μουστάκες και τις μαντινάδες να παίζουν από πίσω στο help... α, πα, πα πα...πάντως επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά αυτό που λέει ο κοσμάκης ότι όταν δε σκοτώνουν ο ένας τον άλλον σε γάμους με μπαλοθιές όταν γίνονται ντίρλα και κάνουν τους άντρες, ή όταν δε ξεπαστρεύει η μία την άλλη οικογένεια με τις βεντέτες, είναι πραγματικά καρατοπικιστές, δε μου χει ξανατύχει να δω σε help section ένα γεροσκοτσέζο ξερώ γω και από πίσω να παίζουν οι γκάηντες...χα, χα, μ' έκανα και γέλασα...μόνο που το φαντάζομαι...πάντως πλάκα θα χε να καθιερωνόταν κάτι τέτοιο...και ξέρω από τώρα ποιο θα 'ταν το "εθνικό όργανο" του gates και της microsoft, αλλά δε το λέω για λόγους κοσμιότητας.
iforbet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 σ' ευχαριστώ για το προσωπικό μύνημα που μου στειλες... τι ποιότητα ατόμου... κρίμα που εδώ είναι ελεύθερο φόρουμ και οι βρισιές δε σταματάνε κανένα από το να εκφράζει τη γνώμη του για οποιδήποτε software. "Προσωπικό Μήνυμα: MALAKA Σήμερα, 01:39 trustfm Senior Member Εγγραφή: 12-03-2001 Περιοχή: Rethymno, Crete Μηνύματα: 2.837 Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην trustfm Προεπιλογή MALAKA ama karagkiozako den sou aresei kati apla mhn asxolhsai mazi tou ! Paliomalaka an programmata opos to besweet den uposthrizoun PAULES pou pilotarontai apo to avi2dvd den fteei o kritikaros ! MALAKA ... __________________ Main site : http://www.trustfm.com.ru Divx/(S)vcd Greek Guides: http://divx.trustfm.com.ru "
trustfm Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 opws mou ferontai feromai 3ekolla ... An eixes estw kai ligo endiaferon gia to programma aploustata 8a koitazes na to luseis oxi na les anohsies . Kai liga sou pa elpizw oi mods na lisoun mia gia panta to olo 8ema . Telika skeftomai polu sobara na apoxwrhsw apo to forum... exoume ton ka8eena na leei OTI TOY GKAULWSEI kai na mas ZHTAEI KAI TA RESTA . AEI SIXTIR RE APO DW XAMO !
iforbet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δε πας καθόλου καλά...τον ευατό σου δε το σέβεσε, τους υπόλοιπους εδώ μέσα όμως επιβάλεται.
GT1807 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Οπως παρατηρησες καποιος απο το forum εχει βαλει πολυ προσωπικη δουλεια στο θεμα.Αν παρατηρησες κ απο το τοπικ που μιλαει ο ιδιος για το δημιουργημα του δεν δισταζει να βοηθαει οποιον εχει προβλημα.Κ ειναι 48 σελιδες μακρυ το τοπικ αρα ασχολειται αρκετος κοσμος.Μαλλον εχεις σοβαρο προβλημα.Μπορουσες απλα να περιοριστεις στο οτι σε εσενα δεν δουλεψε κ να ζητησεις λυση.Θα σου απαντουσε.Αλλα οχι εσυ επρεπε να κατσεις κ να πεις την....Ευχομαι να μην σου τυχει ποτε.Φαντασου εκνευρισες εμενα που δεν ειναι πνευματικη μου ιδιοκτησια.
f123456 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 GT1807, μπαγασάκο δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω υπάρχει thread γι αυτό το software και ότι ο περίεργος είναι απο δω μέσα, πρώτον, και δεύτερον αυτό ακριβώς είπα ότι σε μένα δε δούλεψε και αγόρασα από το εμπόριο, και ότι δεν εκτίμησα που μου κράσαρε όλες τις φορές που το δούλεψα και έφαγα δύο απογεύματα ακούγοντας μαντινάδες και έχοντας ένα γεροκριτίκαρο στην οθόνη. Ποστάρω με άλλο όνομα γιατί έλαβα αυτό το μύνημα: "H συμμετοχή σας στο forum έχει απαγορευτεί εξαιτίας: Evrise me teleiws aprepo tropo to trusfm,o opoios skizete to paidi na voithaei to forum. Η λήξη της απαγόρευσης είναι στις : Ποτέ" Το οποίο με λίγα λόγια σημαίνει ότι σε αυτό το φόρουμ μπορεί ο κάθε περίεργος να σας λέει μαλάκα και τα τσιράκια του θα σας κάνουνε μπαν. Για τέτοιους ξεφτίλες και κοτούλες μιλάμε. Για σκατάκια με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι και το άλλο στα αχαμνά τους που κάνουν τους μάγκες. Θα σας έχωνα τα καντήλια που σας πρέπουν, αλλά υπό δεύτερη σκέψη, το ξέρετε καλύτερα οι ίδιοι τη γκαντεμιά σας να γεννηθείτε έτσι άσχημοι, αντικοινωνικοί, και ψυχανωμαλάρες...πονάει ε;
boutsak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Αν διάβαζες ποτέ τους κανόνες του φόρουμ θα έβλεπες ότι . ..η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Οπότε τα λέμε. Μου φαίνεται ότι δεν έχεις προγραμματίσει ποτέ να δεις τη γλύκα. Πόσο μάλλον να φτιάξεις μια τέτοια εφαρμογή. Και μόνο ότι ο άλλος το έχει φτιάξει απο μεράκι και από τον ελεύθερο του χρόνο έπρεπε να το σέβεσαι και να μην έχεις αυτό το ύφος. Αν δεν σου αρέσει, δεν το χρησιμοποιείς. So simple. Αν δεν ήθελες εξ'αρχής να φας το χρόνο σου, πήγαινε να τα σκάσεις. Και κάτι τελευταίο. ...άντως επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά αυτό που λέει ο κοσμάκης ότι όταν δε σκοτώνουν ο ένας τον άλλον σε γάμους με μπαλοθιές όταν γίνονται ντίρλα και κάνουν τους άντρες, ή όταν δε ξεπαστρεύει η μία την άλλη οικογένεια με τις βεντέτες, είναι πραγματικά καρατοπικιστές,Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα από που το έβγαλες αυτό. Έτσι ήθελε το παιδί να βάλει τη "σφραγίδα" του στο πρόγραμμα, έτσι την έβαλε. Τουλάχιστον αυτός έχει ταυτότητα. Και στο κάτω κάτω δεν θα σου δώσει και λογαριασμό. Παρά ταύτα θα ήθελα να διαγραφεί το συγκεκριμένο post, καθώς θίγει πολλά άτομα εδώ μέσα. Και ελπίζω να μην σε ξαναδούμε εδώ μέσα. @trustfm: Και μόνο του ότι εκτός του να φτιάχνεις και άλλες εκδόσεις συνεχώς, παρέχεις και support μέσα από το φόρουμ, σου αξίζουν πολλά μπράβο. Όσον αφορά τον ακατανόμαστο, μη βλέπεις το δεντρο αλλά το δάσος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Το θέμα λήγει εδώ. Ο "κύριος" iforbet ή f123456 μας αποχαιρετά δια παντός! Ο σεβασμός τόσο των άλλων μελών όσο και της τρομερής δουλειάς που έχουν κάνει μέλη στο παρόν forum είναι αυτονόητος. Στον αγύριστο λοιπόν, ευγενέστατε "κύριε". :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.