Προς το περιεχόμενο

agora neou sklirou:)

riginos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 pragmata: 1. pisteuo oti auti ti stigmi i kalyteri sxesi GB - timis einai stous 300arides, opote leo na pareis 300ari...xamenos den paei pistepse me... ego exo pano apo 1TB kai gemizoun ta diolemena :):)

2. ego tha sou poroteina auton http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.302717 . Einai liiiigo pio tsimpimenos apo tous allous alla einai kainourgia texnologia (gia perissotera pigaine na deis ena review tou billpeppas) kai einai pio poiotikos...Einai ftiagmenos gia 24/7... Kai ginika tha pigaina se maxtor oxi wd... Giati?? Thema protimisis...kaneis den mporei na sou tekmiriosei teleios antikeimenika giati agorazei tin mia marka kai oxi tin alli.....

Δημοσ.

Η καλυτερη σχεση ευρω/GB δεν ειναι απο μονο του ικανο για να αποφασισεις τι δισκο να παρεις. Αν σου φτανει ενας 80αρης γιατι να παρεις 160αρη; Μπορει να εχει καλυτερη σχεση τιμης-χωρητικοτητας αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλυ η διαφορα. Εννοω οτι αν εγω τωρα παρω 160αρη θα πληρωσω καμια 30αρια ευρω παραπανω. Θα εχω 80 GB παραπανω βεβαια αλλα τα 80 αυτα GB δε θα μου χρειαστουν τα επομενα 2 χρονια. Αρα κραταω τα 30 ευρω που σε 2 χρονια θα εχουν γινει 35 λογω πληθωρισμου και επιτοκιων και σε 2 χρονια με 35 ευρω πολυ πιθανο να παιρνεις 400αρη δισκο και θα ειναι και καινουριος. Δεν μιλαμε για αγορα "ακινήτου" που συνεχως ανεβαινει η αξια τους. Μιλαμε για αγορα σκληρου δισκου που χανει αξια καθε ωρα που περναει. Αρα δε συμφερει να προκαταβαλεις λεφτα για κατι που θα χρειαστεις μετα απο 2 χρονια και το οποιο χανει συνεχως αξια. Εκει που ισως συμφερει να δωσεις παραπανω ειναι στους 40αρηδες δισκους οι οποιοι εχουν 5 ευρω λιγοτερα απο τον 80αρη. Και παλι συμφερει με την προυποθεση οτι οι απαιτησεις σου αυτη τη στιγμη δεν ειναι κοντα στο οριο των 40 GB. Αν τον θελεις για εναν παλιο υπολογιστη που δουλευεις μονο το office και 2-3 αλλες απλες εφαρμογες με απαιτησεις 5-10 GB τοτε γιατι να δωσεις και τα 5 ευρω ωστε να παρεις 80 αντι για 40GB, γιατι να πληρωσεις κατι που δε θα σου χρειαστει ποτε; Εγω θα παρω 80αρη, παρολο που μου φτανει και ο 40αρης τωρα (μιας και τα γραφω ολα σε dvd), επειδη ξερω οτι του χρονου δε θα φτανει ο 40αρης και τα 5 ευρω της διαφορας θα εχουν γινει 6 μεχρι του χρονου και με 6 ευρω δεν περνω τα 40 παραπανησια GB που θα χρειαζομαι τοτε.

Αρα πιστευω οτι πρεπει να σκεφτομαστε τι θα δωσουμε παραπανω σε σχεση με το ποτε θα μας χρειαστει το παραπανισιο.

Δημοσ.

oi anagkes mou auti tin stigmi iperkapiptontai apo ton sigkekrimeno pou postara pio panw kai pou ton exw idi paraggeilei...

elpizw na einai kali agora..sas evxaristw olous gia ta post..isastan akrws katatopistikoi gia alli mia fora

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...