Προς το περιεχόμενο

provlimata se sony vaio......

yiorgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Vaio VGN A-297XP, εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου. Το λαπτοπ αυτό έχει πάει δυο φορές Πορτογαλία και μια φορά Ισπανία. Δε μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, κι ομολογώ πως δουλεύει συνεχώς από τότε που το πήρα σαν desktop replacement. Η υπέροχη οθόνη του 1920x1200 εξακολουθεί να είναι αξεπέραστη. Συστήνω ανεπιφύλακτα ένα τέτοιο λάπτοπ.

Δημοσ.
Το λαπτοπ αυτό έχει πάει δυο φορές Πορτογαλία και μια φορά Ισπανία. Δε μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, κι ομολογώ πως δουλεύει συνεχώς από τότε που το πήρα σαν desktop replacement

Fantazomai oti ennoeis exei paei gia bolta!

Service kanoun sthn germania an den kanw lathos.

An pragmati les gia bolta eite to pas portogalia eite gia kafe sth barkiza to idio tou kanei ;)

Δημοσ.
Έχω το Vaio VGN A-297XP, εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου. Το λαπτοπ αυτό έχει πάει δυο φορές Πορτογαλία και μια φορά Ισπανία. Δε μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, κι ομολογώ πως δουλεύει συνεχώς από τότε που το πήρα σαν desktop replacement. Η υπέροχη οθόνη του 1920x1200 εξακολουθεί να είναι αξεπέραστη. Συστήνω ανεπιφύλακτα ένα τέτοιο λάπτοπ.

xaxaxaxa!!!etsi opws to egrapses nomiza oti ton estelnes gia service!!to erwthma eine otan lixei h egihsi ti ginete?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Gia service paei Belgio. Ego paidia den eimai kai poly euxaristimenos apo to service dioti exo ena provlima (to pc den exei eksodo tv-out) kai exo steilei tosa e-mail kai den mporoun na mou proteinoun lysi sto provlima mou kai olo apantane sto e-mail me euxologio. kala ta sony alla ysteroun se kati mikra pragmata kai einai kai akriva

Δημοσ.

Ti ennoeis oti den sou lunei to service to problhma auto?

An den exei tv out mporeis na baleis tv capture cartoula.

Sto service pas gia kapoio problhma oxi gia kati pou tha htheles na exei to laptop kai den to exei. Auta ta pragmata sta laptop theloun polu polu prosoxh prin to agwraseis. Meta einai arga dioti kathe alagh kostizei...

Δημοσ.

Να πω κι εγω οτι μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με το Vaio 215S. Οχι οτι το εχω δουλεψει και πολυ για να λιωσει, αλλα ολα ειναι ΟΚ.

Δημοσ.
Ti ennoeis oti den sou lunei to service to problhma auto?

An den exei tv out mporeis na baleis tv capture cartoula.

Sto service pas gia kapoio problhma oxi gia kati pou tha htheles na exei to laptop kai den to exei. Auta ta pragmata sta laptop theloun polu polu prosoxh prin to agwraseis. Meta einai arga dioti kathe alagh kostizei...

File ti ennoeis me tv capture karta; pou ti vriskeis ayti kai pos leitourgei; se parakalo pes mou dioti edo ki ena mina psaxno gi auto.

Episis san service den eprepe na kseroun ti mporei na doulepsei me ta laptop pou vgazoun.Tous proteina dyo pragmata kai mou lene oti den kseroun an leitourgoun. Etsi pira to ena(to ftino) kai den leitourgouse tora na paro kai to deytero (akrivo) kai na min leitourgei e de leei. Poly endiaferomai omos gia tin karta pou aneferes.

Δημοσ.
Να πω κι εγω οτι μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με το Vaio 215S. Οχι οτι το εχω δουλεψει και πολυ για να λιωσει, αλλα ολα ειναι ΟΚ.

Epeidi exoume to idio akrivos montelo. Den exeis diapistosei oti orismenes fores einai poly argo; tora i ofeilete sto disko i to exo fortosei ego kai den to exo katalavei.

Δημοσ.

Να πώ και γώ οτι έχω δεί πρόβλημα σε ένα VAIO πρόσφατα (2 μήνες).

Το VGN-FS415M ενός φίλου μου είχε πρόβλημα με την οθόνη του. Ξαφνικά του κάηκαν μία ολόκληρη σειρά από pixels!

Επειδή το χε πάρει από U.S. δεν το δεχόταν κανείς στην Ελλάδα να του το στείλει για service αν και ήταν στην εγγύηση. Τελικά επικοινώνησε με τη Sony και το στειλε από μόνος του. Η Sony το παρέλαβε αλλά ο φίλος μου ακόμα περιμένει...Και είναι από αρχές Ιανουαρίου...

Δημοσ.

@Bakxos: Εννοειται οτι οταν το πηρα εβριζα, γιατι σερνοταν. Κολλουσε μεχρι το ποντικι, ο ηχος δε σχεδον συνεχεια. Αλλα εφταιγε το οτι ηταν απιστευτα φορτωμενο απο τη μανα του. Εκανα φορματ, ξαναπερασα το λειτουργικο απο το DVD, αλλα οχι τις υπολοιπες εφαρμογες. Τωρα αν και το εχω φορτωσει κι εγω αρκετα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. Σφαιρα παει.

Δημοσ.

ρε παιδια μια ερωτηση.πηρα σημερα τελικα το sony vaio FS415M.Και απ'οτι βλεπω μεσα δεν εχει κανενα CD.Πως γινεται αυτο?Τελικα δεν πηρα το HP οπως ειχα αναφερει σε thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...