tonyp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Παιδια ειμαι κατοχος ενος Τ42 ΙΒΜ και θέλω να του βάλω έξτρα μνήμη. μέχρι προτεινος ηξερα ότι τα ΙΒΜ ΄δεχονται μόνο μνημες ΙΒΜ άλλα διεπίστωσα ότι το G 41 που εχει μια φίλη μου δεν εχει ΙΒΜ αλλα΄Hynix την οποία δοκιμασα στο δικό μου και δουλέυε κανονικα.Επειδη όμως δεν μπορω να βρω 1GB hynix σκεφτομαι να παρω καμια kingstom αλλα φοβαμαι μην δεν δουλευει και την παρω ασκοπα από το ebay.Εχει κανεις σας ΙΒΜ να μου πει να εχει δοκιμασει κατι παρομοιο?Παρεπιπτόντως ρωτησα την ΙΒΜ και μου είπαν αν και δεν ηταν πολύ σιγουροι ότι πιθανόν να δουλευεί με καποια άλλη μνημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazzlestef Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Aφου βρεις με το εβερεστ ποια μνημη παιρνει το λαπτοπ σου, πηγαινε στο eshop στο χαλανδρι να σου βαλουν μια εχτρα μνημη. ετσι εκανα και εγω αλλα εγω δεν εχω ιβμ. μονο αμιλο τισ φουτσιτσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.