Προς το περιεχόμενο

best programs gia avi2dvd +subs

admin1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

VSO DivxToDVD. Εάν μάλιστα το θέλεις για να βλέπεις τις ταινίες στο σταθερό σου Dvd player και μετά να τις διαγράφεις (εγώ εκεί το ήθελα), με διαφορά το καλύτερο. Και σχετικά γρήγορο και γελοίο να το μάθεις και τα κάνει όλα!

Δημοσ.

Ine grigoro alla den ine to kalitero gia poiotita,chrisimopoiise cinema craft encoder ,i main concept mpeg engoder(autos dechete ola ta archia) kai meta dvd lab pro kai ftiaxe ta dvd sou opos thelis afou malon pas na ta kratisis ,ean thelis mia fora na ta dis kai meta sta skoupidia winavi ,i DivxToDVD(echoun emfanisti problimata stin ensomatosi ypotitlon,Me tetoio pc den echis problima

Δημοσ.
Ine grigoro alla den ine to kalitero gia poiotita,chrisimopoiise cinema craft encoder ,i main concept mpeg engoder(autos dechete ola ta archia) kai meta dvd lab pro kai ftiaxe ta dvd sou opos thelis afou malon pas na ta kratisis ,ean thelis mia fora na ta dis kai meta sta skoupidia winavi ,i DivxToDVD(echoun emfanisti problimata stin ensomatosi ypotitlon,Me tetoio pc den echis problima

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το VSO DivxToDVD που λες!Ούτε προβλήματα σε υπότιτλους αλλά ούτε και σε μετατροπές.ΚΑι έχω γράψει έτσι πολλές ταινίες!Μιλάω βέβαια για την τελευταία έκδοση,την 2!Στα συν του είναι ότι είναι πολύ απλό,εύχρηστο,γρήγορο και τα ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ(σχεδόν...μην το παρακάνουμε! :) )

Δημοσ.

TO DIVXTODVD δυστηχώς sucks γιατί εμένα μου έχει κάνει κάτι σκατά μετατροπές αλλά είναι πολύ γρήγορο με πολλά προβλήματα όπως δηλαδή να μην το γράψει σε δισκάκι και μετά να το διαγράψει κλπ.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα.Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα όταν κάνει απευθείας αντιγραφή σε DVD.Εγώ τα αποθηκεύω πρώτα στον δίσκο και μετά κάνω την αντιγραφή μέσω του NERO!Έτσι όλες οι ταινίες που έχω φτιάξει δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα ούτε σε υπότιτλους,ούτε σε ένωση 2 βίντεο ούτε τίποτα!Αν είναι δοκιμάστε το πρώτα έτσι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...